13|02

Zaterdag: NOJK… ook in De Basis

Zaterdag mogen onze jeugdselecties weer aan de slag tijdens de halve finales van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Extra leuk is dat er ook een ronde bij ons in De Basis gespeeld wordt. Hier komen twee poules Jongens B in actie.

Zaterdag: NOJK… ook in De Basis

JD bij voorronde NOJK

Foto: Jongens D (t/m 12 jaar) meldt zich in Houten

Bij Sliedrecht Sport zijn we er altijd op gebrand om goed te presteren op het NOJK. Zeven van de acht jeugdselecties wisten dan ook de voorronden te overleven. Alleen Jongens C viel helaas af.

Zaterdag staan de halve finales op het programma. Bij de jongste selecties (D) werken zowel de meiden als de jongens hun wedstrijden af in Houten. Meisjes C en Jongens A verdedigen de blauw-witte kleuren in De Dijk in Dordrecht. Meisjes B reist af naar Woerden en de oudste meiden (A) beproeven hun geluk in Wijk bij Duurstede.

Jongens B spelen een thuiswedstrijd. Leuk om te komen kijken, hoe de vonken er vanaf springen! Vanaf 09.45 uur gaan zij in De Basis de strijd aan met Next Volley Dordrecht, VCV, Zovoc en Dros-Alterno. Om 17.15 uur staan de kruisfinales tussen de nummers 2 en 3 van beide poules op het programma, maar we hopen vanzelfsprekend dat onze mannen zich dan al, als poulewinnaars, rechtstreeks voor de finaleronde op 11 april geplaatst hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor al onze andere teams.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club