23|05

Zaterdag: Sliedrecht Sport met 2 teams in NGJK

Zaterdag 25 mei staat het toetje van het indoorseizoen op het programma. Het Indoor Sportcentrum in Eindhoven vormt het decor voor de Nederlandse Gesloten Jeugdkampioenschappen (NGJK) 2019. Wij zijn paraat met twee teams.

Zaterdag: Sliedrecht Sport met 2 teams in NGJK

Zowel ons Meisjes A, als Jongens B, wonnen afgelopen seizoen de Topklasse en strijden daarom tijdens het NGJK om de nationale titels. De NGJK wordt georganiseerd voor de vier regiokampioenen (Noord, Oost, Zuid en West) in de categorieën A, B, C (jongens en meisjes). Bij de landelijke finales voor CMV teams wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens- en meisjesteams.

MA neemt het in de Lichtstad op tegen Compaen Oostzaan, Rivo Rijssen en Lycurgus. JB gaat de strijd aan met Inter Rijswijk, Sudosa-Desto (Assen) en Twente ’05 (Enschede).

Met de twee teams heeft Sliedrecht evenveel afgevaardigden als Inter Rijswijk, Sudosa-Desto en Twente’05. Lycurgus heeft maar liefst drie teams in de finale.

Het wordt spannend! Vanaf hier alvast veel succes gewenst voor onze teams. Op naar de hoofdprijzen! Via deze link vind je het speelschema.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club