29|12

Zolen vliegen in ‘t rond bij Oliebollen-ballen

Zaterdag 28 december vormde De Basis het sfeervolle decor van het traditionele FamilieOliebollentoernooi. Ondanks de gezelligheid, werd er op het scherpst van de snede gestreden. Zelfs de zolen volgen daarbij door de zaal...

Zolen vliegen in ‘t rond bij Oliebollen-ballen

Acht recreatieve teams hadden zich ingeschreven voor dit in Sliedrecht en omstreken prestigieuze toernooi.

In poule 1 namen De Volleyknallers, Fam de Visser, Boertjes 1 en Van alles wat het tegen elkaar op. In poule 2 woedde de strijd tussen Fam de Jager, Boertjes 2, Visschertjes en Waar is Danique.

De onderlinge strijd was heftig; de zolen vlogen er zelfs vanaf! In poule 1 eindigde De Volleyknallers met kop en schouders bovenaan en met een beter doelsaldo mochten de senioren Boertjes 1 ook naar de winnaarspoule. In poule 2 eindigden, in de eerste wedstrijdronde, drie teams met zes punten. Het doelsaldo moest eraan te pas komen waardoor Fam de Jager en Waar is Danique naar de Winnaarspoule gingen.

Na de nodige vitamines in het snackbuffet verorberd te hebben, nam de tweede helft van het toernooi een aanvang. Uiteindelijk eindigde het team Waar is Danique als eerste en werd winnaar van de prachtige wisselbokaal waar al vele bekende families op staan.

Op de tweede plaats volgde Fam de Jager en de derde plaats was voor Boertjes 1. De poedelprijs ging dit keer naar Team De Visschertjes. In familiaire sferen werd nog lang nagepraat over deze gezellige geslaagde editie. Zo werd vanavond ook weer bewezen dat Sliedrecht Sport één grote blauw-witte familie is…

Fam. De Visser

Boertjes 2

Boertjes 1

De Visschertjes

De Volleyknallers

Fam. De Jager

Waar is Danique

Van Alles Wat


Terug naar nieuws overzicht


Business Club