30|08

Zonovergoten tentenkamp bij De Basis

Afgelopen weekend was het rond De Basis weer ruim baan voor het tentenkamp. Wie is er eigenlijk niet groot mee geworden? Gezegend met prachtig weer en een geweldig leuke groep kids en staf ging het spreekwoordelijke dak er ouderwets af.

Zonovergoten tentenkamp bij De Basis

We hebben er eigenlijk geen woorden voor. Zó leuk was het!

Maar goed, dan toch even de kortst mogelijke samenvatting…

Eerst werd er natuurlijk een gezellig volleybalkamp opgebouwd met de tenten.

Na de volleybalclinic en de BBQ was het tijd voor de playbackshow; inclusief profi jury gevuld met topspelers en -speelsters van Sliedrecht Sport. Er waren acht vrolijke optredens. Uiteindelijk gingen de Snollebollekes, oftewel Lise, Lone en Pippa, er met de winst vandoor.

Tijdens het avondspel moesten de kinderen in de donkere sporthal vol verstopplekjes kwartetten verzamelen. Maar als ze werden getikt, dan moesten ze weer een kaart inleveren. Voor sommige kinderen spannend, voor andere kinderen vermoeiend, maar voor iedereen erg warm. We zagen veel blije gezichten toen ze weer in de koele buitenlucht kwamen. Na een broodje knakworst was het tijd om naar bed te gaan.

Dat veel kinderen weinig of zelfs helemaal niet hadden geslapen, was de volgende ochtend goed merkbaar. Met kleine oogjes werd gestart met het beachvolleybaltoernooi. De benodigde energie ontbrak hier en daar. Het toernooi werd daarom niet uitgespeeld en de kinderen speelden in het zand.

De oudste kinderen waren echte bikkels. Zij hebben tot de pannenkoeken op tafel kwamen hun King/Queen of the court toernooi doorgespeeld.

Als afsluiting van het tentenkamp werden een aantal waterspelletjes gespeeld en daarna was het tijd om de boel weer op te ruimen.

Nogmaals een groot woord van dank aan Cérélia, De Groot & Schagen en Jaap van Dijks Nova Fruit voor het mede helpen realiseren van dit geweldig sportieve spektakel.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club