23|03

D1 op weg naar finale landskampioenschap

Met een Sneek in opkomst, leek de wedstrijd tegen de Friezinnen een cruciale te worden. De eerste set beloofde weinig goeds, maar daarna rechtten onze dames de rug en mepten de Noorderlingen met mooi spel van de mat: 3-1.

D1 op weg naar finale landskampioenschap

Foto’s: Roel Ubels

Met de fraaie winst op VC Sneek (20-25, 25-23, 25-23, 25-20) komen we heel dicht in de buurt van de finale om het landskampioenschap. Wie daar dan de tegenstander gaat worden is allerminst zeker.

Nummer 2, Set-Up, heeft het, zoals verwacht, lastig in de tweede helft van de Kampioenspoule omdat ze met name uit moeten spelen. Nummer 3, VC Sneek, heeft net een tegenslag te verwerken gekregen tegen ons, maar die zal niet geheel onverwacht zijn gekomen. Spannend, in dat kader, is het treffen van komende woensdag tussen Sneek en Set-Up.

Sliedrecht Sport speelt woensdag uit tegen Eurosped.

Bekijk via deze link alle foto’s van fotograaf ‘van dienst’ Roel Ubels.

Leeuwarder Courant

VC Sneek houdt gelijke tred, maar verliest van koploper Sliedrecht Sport
“Onder leiding van Monique Volkers, die een basisplek had, won Sneek de eerste set met 20-25. Het hoge aantal servefouten aan Sneker zijde viel in de eerste anderhalve set wel op: het waren er 8. Hester Jasper, die normaal een uitstekende service in huis heeft, maakte 3 fouten vanaf de opslaglijn.”

“In de tweede set leek er lang geen vuiltje aan de lucht. Het gat was telkens niet groot, maar Sneek stond wel op voorsprong. Bij 16-19 kantelde het. Sliedrecht nam het initiatief over en pakte de set met 25-23.”

Lees hier het hele verslag van René Smid op lc.nl

Volleybalkrant

Sliedrecht Sport op koers voor nieuwe titel
“Sliedrecht Sport ligt goed op koers om opnieuw de Nederlandse landstitel te grijpen. Zaterdag werd tegen VC Sneek met 3-1 gewonnen. Makkelijk ging dat niet. In Sliedrecht pakten de Friezinnen zelfs de eerste set, 20-25. Verder liet de landskampioen het niet komen. Na twee keer 25-23 en 25-20 was de buit weer binnen.”

Lees hier het hele verslag van Kees Tanis op volleybalkrant.nl


Terug naar nieuws overzicht


Business Club