03|03

25-0

Dat hoor je toch niet vaak... dat een set in 25-0 eindigt. Gisteren was het zo ver bij onze Meiden B2. Afgereisd naar het prachtige Zierikzee, pakte Charlotte Plenk in set 3 de bal om te gaan serveren en hield dat 25 servicebeurten vol: 0-25.... 'mooie serie'. Het zegt ook wel iets over de geboden tegenstand, maar 25 keer achter elkaar een goede service produceren is toch ook erg knap.

25-0

Het wedstrijdverslag:

Vandaag speelden we uit tegen Forza Schouwen-Duiveland. Na een uurtje rijden waren we er. We begonnen goed met de warming-up van de glijbaan.

In set 1 was in 15 minuten klaar. De ballen kwamen niet terug. Hierdoor konden we lekker serveren en puntjes maken. Deze wonnen we met 10-25!!

De tweede set ging in het begin gelijk op. We bleven gelijk tot 5-5, en toen serveerde Sam tot 5-21. Sophie maakte deze set af met 6-25.

De derde set was toch wel een record! Charlotte begon met serveren, en bleef serveren tot het eind!! 0-25 werd deze set, en woensdag taart!

In de vierde set waren we nog een beetje druk waardoor het iets minder ging. Maar na de 10 punten kwamen we er weer in en wonnen we met 14-25!

We hebben langer gereden dan gespeeld, maar toch leuk om weer te spelen!! We spelen 16 maart tegen Fushion om 10:45 uur thuis.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club