Business Club

Hét zakelijke netwerk van Sliedrecht waar meer dan tachtig ondernemers uit Sliedrecht en omstreken bij aangesloten zijn. In de speciale Business Club-ruimte is volop gelegenheid om tijdens de vier tot vijf geheel verzorgde Business Club-avonden op een informele manier op directieniveau te netwerken rondom een spannende wedstrijd van Dames 1 of Heren 1.

Business Club

Meer informatie

Daarnaast worden leden van de Business Club vermeld in de Presentatiegids, in de programmaboekjes bij de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 en met logo op de website en op het speciale Business Club-bord in sporthal De Basis.

Business Club-leden hebben ook de mogelijkheid om rondom wedstrijden van Dames 1 of Heren 1 gebruik te maken van de Business Club-ruimte en gereserveerde tribuneplaatsen voor hun eigen relatie- of personeelsontvangst, inclusief bezoek van en nabeschouwing door spelers of speelsters.

Door als Business Club lid met Sliedrecht Sport samen te werken verbindt u zich aan een partij die sportiviteit, ambitie en succes uitstraalt. Dames 1 en Heren 1 zijn namelijk al jaren achtereen vaste waarden in de top van de eredivisie van het Nederlandse volleybal. Dit imago van sportief succes straalt vanzelfsprekend ook af op de Business Club leden.

Neem voor meer informatie en een uitgebreid overzicht van mogelijkheden en prijzen contact op met de Business Club & Sponsorcommissie via sponsoring@sliedrechtsport.nlBusiness Club