Lid worden

Sliedrecht Sport verwelkomt zeer graag nieuwe leden... welke leeftijd je ook hebt!

Lid worden

Je kunt bij ons lid worden in de volgende categorieën:

Per categorie vind je informatie over wat het inhoudt en hoe hoog de contributie is.

Bij aanmelding als lid is altijd een eenmalig inschrijfgeld van 17,50 euro verschuldigd.

Wil je graag volleyballen, maar lukt het thuis niet om de contributie te betalen? Jeugdfonds Sport & Cultuur is er om te helpen. Je kunt meer informatie vinden op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur en de website van Leergeld Drechtsteden. In Sliedrecht lopen aanvragen voor sport via de Stichting Leergeld Drechtsteden.

Proeven aan Sliedrecht Sport (zaal)

Voordat je lid wordt, mag je drie keer vrijblijvend meetrainen in de zaal om te kijken of je het leuk vindt. Wil je dat? Stuur dan een bericht met je leeftijd en eventuele volleybalervaring naar secretariaat@sliedrechtsport.nl
We kijken dan of er een geschikt team is voor een proeftraining.

Aanmelden bij Sliedrecht Sport

Als je na de proeftrainingen lid wilt worden en we een passend team hebben, kun je dit inschrijfformulier invullen (digitaal of met pen). Heb je geen proeftraining gevolgd en wil je toch lid worden, neem dan eerst contact met ons op.
Na inschrijving volgt een bevestiging.
Bij aanmelding is een eenmalig inschrijfgeld van 17,50 euro verschuldigd.

Afmelden en doorgeven wijzigingen

Wijzigingen in je persoonlijke gegevens en/of je lidmaatschap kun je alleen per email (of schriftelijk) doorgeven via ledenadministratie@sliedrechtsport.nl .
Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

 • Aan- of afmelding competitie: gebeurt afmelding na 15 september dan is het volledige competitiegeld verschuldigd.
 • Wijzigen lidmaatschapscategorie: hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en termijnen als voor beëindiging lidmaatschap.
 • Afmelding beach only: gebeurt afmelding na 31 maart dan is de volledige beachcontributie voor dat seizoen verschuldigd.
 • Beëindiging lidmaatschap: dit kan met ingang van het eerstvolgende kwartaal. Hierbij geldt een opzegtermijn van een maand, met de volgende termijnen:
  • Afmelden per 1 januari – doorgeven uiterlijk 30 november
  • Afmelden per 1 april – doorgeven uiterlijk 28 februari
  • Afmelden per 1 juli – doorgeven uiterlijk 31 mei
  • Afmelden per 1 oktober – doorgeven uiterlijk 31 augustus
 • Hier vind je het formulier om je uit te laten schrijven als lid van Sliedrecht Sport.  Dit formulier kun je digitaal of fysiek inleveren.

 

Wat je moet weten als je lid wordt…

Wij hebben sportiviteit (letterlijk en figuurlijk) en gezamenlijkheid hoog in ons vaandel staan. Lees voordat je je aanmeldt onze visie en missie, onze erecode en de privacystatement goed door.

Een belangrijk onderdeel van het lidmaatschap is dat (jeugd)leden en ouders of verzorgers van jeugdleden naast de training, toernooien en competitie vrijwilligerswerk verrichten voor de vereniging. Tijdsbesteding en soort werk is heel divers. Uitgangspunt is dat een actieve vereniging, actieve leden nodig heeft en dat vele handen licht werk maken.Business Club