Lid worden

Sliedrecht Sport verwelkomt zeer graag nieuwe leden... welke leeftijd je ook hebt!

Lid worden

Je kunt bij ons lid worden in de volgende categorieën:

Per categorie vind je informatie over wat het inhoudt en hoe hoog de contributie is.

 

Proeven aan Sliedrecht Sport

Voordat je lid wordt, mag je drie keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Wil je dat? Stuur dan een bericht met je leeftijd en eventuele volleybalervaring naar secretariaat@sliedrechtsport.nl

 

Wat je moet weten voordat je lid wordt…

Wij hebben sportiviteit (letterlijk en figuurlijk) en gezamenlijkheid hoog in ons vaandel staan. Lees voordat je je aanmeldt onze visie en missie, onze erecode en de privacystatement goed door.

Een belangrijk onderdeel van het lidmaatschap is dat (jeugd)leden en ouders of verzorgers van jeugdleden naast de training, toernooien en competitie vrijwilligerswerk verrichten voor de vereniging. Tijdsbesteding en soort werk is heel divers. Uitgangspunt is dat een actieve vereniging, actieve leden nodig heeft en dat vele handen licht werk maken.

 

Aanmelden bij Sliedrecht Sport

Als je lid wilt worden, vul je dit inschrijfformulier in (digitaal of met pen) en levert een uitgeprinte versie in (instructies op formulier). Binnen enkele dagen ontvang je van ons een bevestiging en mag je jezelf het nieuwste lid van Sliedrecht Sport noemen!

Bij aanmelding is een eenmalig inschrijfgeld van 17,50 euro verschuldigd.Business Club