Europa Cup-sponsoring

Hoogtepunten van het seizoen zijn de Europa Cup-wedstrijden. Ook voor sponsoren... met het traditionele Europa Cup-diner en volop coverage van (inter)nationale media.

Europa Cup-sponsoring

Speciaal voor de Europa Cup hebben we twee aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld.

Gouden Europa Cup-sponsor

Dit pakket bestaat uit vier toegangsbewijzen voor elke Europese thuiswedstrijd en de daaraan voorafgaande Europa Cup-diners. Daarnaast prijkt jouw logo op het shirt van één van de speelsters… niet alleen tijdens de Europa Cup-wedstrijden, maar het gehele seizoen!

Ook komt er een banner van 2 bij 1 meter met ‘jouw’ speelster en jouw logo gedurende het gehele seizoen in De Basis te hangen. Tenslotte staat je een gehele pagina advertentieruimte ter beschikking in de speciale Europa Cup-programmaboekjes.

 

Zilveren Europa Cup-sponsor

Dit pakket bestaat uit twee toegangsbewijzen voor elke Europese thuiswedstrijd en de daaraan voorafgaande  Europa Cup-diners. Daarnaast prijkt jouw logo op het shirt van de court crew… niet alleen tijdens de Europa Cup-wedstrijden, maar het gehele seizoen. Tenslotte kom je met je logo op een speciale pagina in de speciale Europa Cup-programmaboekjes.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie en een uitgebreid overzicht van mogelijkheden en prijzen contact op met de Business Club & Sponsorcommissie via sponsoring @ sliedrechtsport.nl.Business Club