Vrijwilligers

De vele vrijwilligers vormen het fundament en de kracht van Sliedrecht Sport. Met teamspirit, ambitie en betrokkenheid kan er veel werk verzet worden. Dat gebeurt bij Sliedrecht Sport door leden en niet-leden.

Vrijwilligers

En of je nu achter de bar staat, training geeft, een wedstrijd fluit, een programmaboekje maakt, in een bestuur zit of een activiteit organiseert. Vanuit de visie dat we alleen samen onze ambities kunnen realiseren, beseffen we dat elke rol en taak essentieel is. Dit maakt dat de vereniging in al haar facetten bruist en vooruit gaat.

Van al onze leden verwachten we dat ze een vrijwilligerstaak op zich nemen. Daarnaast is er zonder ouders natuurlijk geen volleybal mogelijk. Enthousiaste ouders die hun kinderen graag zien sporten is één van de belangrijkste aspecten voor een soepel lopende organisatie! Van ouders verwachten we dan ook actieve support. Dan gaat het om het rijden naar wedstrijden, maar ook om het coachen van CMV-teams, het meedraaien in een commissie of het vervullen van bardienst.

Tenslotte zijn er gelukkig ook nog honderden niet-leden als vrijwilliger aan Sliedrecht Sport verbonden.

Wil je je opgeven voor een vrijwilligersfunctie bij Sliedrecht Sport? Kijk hier voor de mogelijkheden.Business Club