Vacatures (vrijwilligers)

Ook als je geen lid bent van Sliedrecht Sport ben je van harte welkom als vrijwilliger. Wat is er nu mooier dan om maandelijks een paar uurtjes jouw expertise en enthousiasme in te zetten om verder te bouwen aan Sliedrecht Sport en mensen van jong tot oud te laten sporten.

Voor elk niveau en elke tijdsbesteding is er werk te doen. Als vrijwilliger of stagiaire, maar we zijn voor sommige werkzaamheden ook op zoek naar betaalde krachten.

Wij zoeken de volgende mensen


tijdsbesteding per week: In overleg; gemiddeld 2 uur per week

Redacteuren

Wil je bijdragen om het verhaal van Sliedrecht Sport te verspreiden, sluit je dan aan bij de redactie van de vereniging.

Lees meer

We zoeken mensen die af en toe een bijdrage willen schrijven voor de programmaboekjes, website of voor externe media. Die bijdrage kan bijvoorbeeld een verslag zijn, een voorbeschouwing of een interview met spelers, speelsters, staf, sponsors of vrijwilligers.

Een vlotte pen is gewenst. Enig inzicht in de edele volleybalsport is een pré, maar niet noodzakelijk. Vanzelfsprekend is er voldoende begeleiding vanuit de huidige redactie.

Heb je vragen en/of interesse, neem dan contact op met Rick van de Weg (bestuurslid communicatie) via rwg@havanaorange.nl.

 

tijdsbesteding per week: In overleg; minimaal 8 uur

Stage/werkervaringsplaats Sportjournalistiek en -redactie

Relevante werkervaring opdoen en tegelijkertijd genieten van topsport? Sliedrecht Sport zoekt enthousiaste studenten die journalistieke verhalen en verslagen willen maken voor eigen en externe media.

Lees meer

Specifiek zoeken we ondersteuning op het gebied van sportverslaggeving (print, online en RTV), eindredactie en contentcreatie. Het gaat dan om onze eigen kanalen, zoals de website, social media, Presentatiegids, programmaboekjes en dergelijke; maar ook om externe media voor mediapartners (regionale en lokale media) en special intrest media op het gebied van volleybal.

De werkzaamheden worden vanuit een professioneel communicatiebureau (Havana Orange) aangestuurd.

Vooral leuk om te doen, maar ook zeker goed voor je cv. Interesse? Stuur een mailtje naar Rick van de Weg (bestuurslid communicatie) via rwg@havanaorange.nl.

tijdsbesteding per week: In overleg

Allround barmedewerkers ‘t Bankie

Horecatijgers opgelet! Het leukste sportcafé van Sliedrecht… nee... van Nederland, is op zoek naar nieuwe allround horecamedewerkers. Het betreft een betaalde functie.

Lees meer

Ben jij ouder dan 16 jaar, flexibel inzetbaar en wil je regelmatig werken bij ons in de keuken, de bar en in de bediening bij feestjes en partijen, dan komen we graag met je in contact.

Hier vind je de gehele vacature.

Deel deze pagina via:

Deel dit bericht op LinkedInTwitter dit berichtE-mail dit berichtDeel dit bericht op FacebookDeel dit bericht op Whatsapp


Business Club