Bankie: bruisend aan de Benedenveer

Het Bankie is het sfeervolle grand-café en zalencentrum aan de Benedenveer in Sliedrecht. Onderdeel van sporthal De Basis, is het tevens het onderkomen van volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Het is een accommodatie met stijl en een gezellige, eigentijdse uitstraling.

Door onze flexibel in te delen ruimtes, kunnen wij bedrijven en particulieren een passende locatie bieden voor een feest, receptie of zakelijke borrel, maar ook voor een vergadering, workshop of training, al dan niet vergezeld van een sportieve clinic. Op loopafstand van het station en vlakbij de A15 is bereikbaarheid geen probleem. Datzelfde geldt voor parkeren op ons eigen parkeerterrein. Het Bankie kan tot 300 gasten verwelkomen. De opties op het gebied van catering zijn dan ook vrijwel onbeperkt. Op dat vlak en op het gebied van (sportieve) arrangementen denken we graag met u mee om uw event helemaal op maat voor u te verzorgen.

Plattegrond Menukaart Drankkaart Locatie & Openingstijden

Een feestje vieren?

Een feestje te vieren? Bij ons kunt u kiezen uit meerdere zalen: sfeervol en altijd op maat.

Tot 300 gasten kunt u kiezen voor een passende ruimte die modern is ingericht met of zonder sfeervolle bar; speels voorzien van lange en kleine statafels, hoge en lage zitjes, een zithoek en indien gewenst een dansvloer met een podium voor een spetterend optreden of een goede DJ.

Natuurlijk beschikken we over een geluidsinstallatie van goede kwaliteit en is deze te koppelen aan een eigen afspeellijst.

Vergadering voor leden (ALV) of een vereniging van eigenaren (VVE)

Vergaderen met (grote) groepen tot 70 personen is bij ons mogelijk.
We maken voor uw groep een combinatie tussen Businessruimte 1, 2 en 3. In deze ruimtes kan vergaderd worden met een team, maar ook met groepen voor bijvoorbeeld een Algemene Leden Vergadering van een vereniging of een club.

Overleggen, brainstormen of vergaderen?

Vergaderen met een kleiner team (maximaal 14 personen)?
Kies voor de Time-out of de Zijlijn, twee zalen met volledige privacy, veel daglicht en faciliteiten om efficiënt te vergaderen.

Voor een brainstorm is onze informele zithoek een prettige ambiance. Informeel, open en ongedwongen komen de beste ideeën boven.

Uiteraard kan deze ruimte ook in combinatie worden geboekt met één van onze meer afgesloten zalen.

Receptie voor een jubileum of pensionering?

Of u nu een sfeervolle locatie zoekt voor een receptie voor 50 gasten of voor 300, in het Bankie is de locatie altijd op maat voor uw gezelschap. Dus heeft u niet te maken met een ongezellige, te grote en daardoor lege zaal of met een overvolle zaal met onvoldoende bewegingsvrijheid.

Qua verzorging zullen we ook maatwerk leveren, van gebak met logo bij het ontvangst, een feestelijk glas champagne om met elkaar te toasten, een handgemaakt luxe hapje tot een bitterbal, een puntzakje frites en alles er tussenin is mogelijk. Onze bar is goed gevuld en kent alle soorten fris, wijn, een volledig assortiment sterke drank, meerdere soorten bier van de tap en speciaal biertjes uit de fles. Dat alles geschonken vanuit onze ruime bar, een gezellige plek om met elkaar te feesten, te netwerken of bij te praten.

Lesgeven of trainen?

Onze ruimtes zijn geschikt voor trainingsgroepen vanaf 6 personen in een klasopstelling in de Time-out of Zijlijn.

Daarnaast kunnen we groepen tot wel 32 leerlingen met tafels en stoelen placeren in de volledige Businessruimte.

Uiteraard kunnen alle de trainingsruimte worden voorzien van de juiste ondersteunende middelen, zoals tv-scherm, beamer met geluid, flipover(s) en whiteboard(s).

Eten en drinken?

We beschikken over een eigen professionele keuken en een dito crew. Er worden arrangementen geserveerd voor feesten en partijen van basic tot luxe.

Daarnaast hebben we een voorstel op maat voor buffetten, maaltijden, lunches en vergaderbreaks. Ook hebben we inmiddels veel ervaring met diners, traditioneel aan tafels of walking. En wat dacht u van een informele BBQ met zicht op onze beachvelden.

Afhankelijk van uw gezelschap en budget denken we graag creatief en zijn we ambitieus om een overgelijke dag of avond te realiseren.

Sportieve arrangementen?

We zijn gevestigd bij sportaccommodatie De Basis. Met sportieve arrangementen zijn we daarom vertrouwd. Graag werken we deze op maat voor u uit.

Denk hierbij aan een afsluitende clinic, sportief intermezzo, een complete workout of een motiverende peptalk. Verzorgd door professionele Eredivisie top volleyballers, trainers/coaches en Nationale Beach Selectie spelers en trainers/coaches. Wilt u alleen een balletje slaan op onze (beach)velden dan is dat uiteraard ook mogelijk, deze zijn voor een vriendelijke huurprijs te reserveren bij ons.

Accommodatie

Ook de faciliteiten zijn meer dan op orde, een microfoon, een muziekinstallatie en zelfs een katheder staan tot uw beschikking. De muziek kan op genre worden uitgezocht, maar ook een eigen lijst is makkelijk aan te sluiten. Desgewenst kunnen de beeldschermen een presentatie of een carrousel aan foto's tonen.

Kortom we hebben alles in huis om uw receptie tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Een overzicht van onze zalen vindt u hiernaast, maar de beste indruk wordt verkregen door even te komen kijken en dat kan altijd, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte (info@bankie.nl).

Openingstijden

Onze bar is vrij open voor gasten, publiek en sporters tijdens het seizoen.

Maandag:     19.30-00.00 uur

Dinsdag:       beperkt*

Woensdag:   beperkt*

Donderdag:  19.30-01.00 uur

Vrijdag:         17.00-02.00 uur

Zaterdag:      08.30-02.00 uur**

Zondag:         08.30-15.00 uur

Het Bankie heeft een horeca-vergunning. Bij verhuur kunnen de openingstijden afwijkend zijn.

*tijdelijk beperkt open

**de keuken is open op zaterdag vanaf de lunch tot een uur na de laatste wedstrijd

Parkeren?

Komt u met de auto dan kunt u bij ons gemakkelijk parkeren op het grote parkeerterrein (200 parkeerplaatsen). Rijdt u daarvoor op de Benedenveer door tot de tweede afslag links en u passeert de toegangspoort tot ons privé-parkeerterrein.

Wij vragen u vriendelijk niet te parkeren bij de VDL Sportschool /SMC Fysiotherapie (eerste afslag links), deze parkeerplekken zijn namelijk speciaal bedoeld voor hun bezoekers, met soms beperkte mobiliteit.

Adres

Sliedrecht Sport
Benedenveer 5
3363 AW Sliedrecht
info@bankie.nl
Algemene voorwaarden

Maak kennis met de crew van het Bankie

Annika Visscher

Horeca Manager

06-45257068 Email

Annemarie van de Weg

Interne verhuur

06-20442912 Email