Sponsormogelijkheden

Sliedrecht Sport biedt uitgebreide mogelijkheden voor sponsors en adverteerders. Naast ondersteuning voor de vereniging, de sportieve ontwikkeling van de jeugd en de sociale cohesie in Sliedrecht, is de investering in Sliedrecht Sport met name een opsteker voor de (commerciële) doelstellingen van jouw bedrijf.

Sponsormogelijkheden

Advertentiemogelijkheden

Bij Sliedrecht Sport kan al vanaf een paar tientjes geadverteerd worden; bijvoorbeeld op de website, in de wekelijkse programmaboekjes of in de jaarlijkse Presentatiegids. Ook behoren reclameborden in de zaal of langs de beachvelden tot de mogelijkheden; net als adverteren op de beeldschermen in Sportcafé ‘t Bankie.

 

Kledingsponsoring

Voor de teams van Sliedrecht Sport gelden strikte kledingvoorschriften tijdens wedstrijden. Een uitgelezen kans om via sponsoring van de wedstrijdtenues of andere items (trainingspakken, tassen, etc.) de aandacht op jouw bedrijf te vestigen.

Via deze link vind je voorbeelden van alle kledingstukken. Een offerte aanvragen kan via dit formulier.

 

Sponsoring (Business Club)

De Business Club van Sliedrecht Sport is al jarenlang de ‘place to be’ voor nuttige en gezellige contacten binnen zakelijk Sliedrecht en omstreken. Naast het ‘basis’ lidmaatschap is er alle gelegenheid om via het ster- of hoofdsponsorschap bijzondere mogelijkheden voor exposure en hospitality toe te voegen, zoals clinics met onze topteams en -trainers, relatieavonden rondom wedstrijden en naamgevende sponsoring voor (jeugd)toernooien.

 

Meer informatie

Vanzelfsprekend kunnen we op alle niveaus maatwerk bieden met items die voor jouw organisatie van belang zijn; van verkoopbevorderende activiteiten tot meer imagogedreven samenwerking. Neem voor meer informatie en een uitgebreid overzicht van mogelijkheden en prijzen contact op met de Business Club & Sponsorcommissie via sponsoring@sliedrechtsport.nl.Business Club