NOJK & Bekertoernooi

Vanzelfsprekend zijn we bij Sliedrecht Sport enthousiast deelnemer aan de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK), het grootste en belangrijkste jeugdvolleybaltoernooi van Nederland, en de bekertoernooien. Het mooie is dat we ook geregeld winnen...

NOJK & Bekertoernooi

Teams

In principe zijn de teamsamenstellingen voor het NOJK en de Beker bij de jeugd hetzelfde; met dien verstande dat er voor de CMV-jeugd (D) geen bekertoernooi georganiseerd wordt.

 

Jeugd

Meisjes A (coaching: André van Leeuwen, Peter Muilwijk)

Fleur Muilwijk, Isa van Leeuwen, Pascalle Cnossen, Serena vd Made, Eline de Haan, Raquel Farias Luna, Ayesta Heijden en Joëlle Duijndam.

 

Meisjes B (coaching: David van Rekom, Famke van Rekom)

Marit van der Sluis, Anouk de Jong, Amalia Panajotti, Katie Korporaal, Mila Leeuwis, Sara van de Weg, Janet de jong, Melissa Duindam, Evi Roos, Zara Noteboom, Alaska Zwaanswijk en Jolijn de Haan

 

Meisjes C

Donna de Jong, Maud van de Weg, Monika de Jong, Mylène de Jong, Roos van Gastelen, Lisa van Zijl, Myrthe Mijnster, Caitlyn Korporaal, Damla Salduz, Yagmur Salduz en Noa Heussen.

 

Meisjes D (coaching: Jelle van Rekom, Max Niewenhuis)

Febe Vendeville, Suus Kros, Laureen Huijser, Britt Verboom, Chantal Niewenhuis en Marit Bor.

 

Jongens A

Jeffrey van den Berg, Jelmer Schep, Niels Middendorp, Chiel Kaptein, Wesley Boer, Leon Tubbing, Joel Blokland, Dan Brinkman, Albert van Lingen, Tom Koops, Mees de Jager en Jens vd Sluis.

 

Jongens B

Jilles Amersfoort, Cas Westgeest, Rune Bal, Harm Korevaar, Berend de Vries, Mart de Groot, Aron Huijser, Jari Tournier, Davi Spiller Beltrao, Jelle Leeuwis, Timon Zoutendijk, Justin Visser, Barth Tieman, Joost Suijker en Youri vd Pol.

 

Jongens C

Luuk de Groot, Robin Bakker, Levi vd Giessen, Ward Bal, Xander vd Pol, Timo de Jong, Joost Baars, Ryan Wiersma en Quinten Boer.

 

Jongens D

Maurice Kornet, Ezra vd Giessen, David van Heteren, Noah Wemmers, Boas Hoekwater en Boudewijn Ligthart.

 

Senioren

Bij de senioren is er vanzelfsprekend geen NOJK, maar wordt wel het bekertoernooi gespeeld. En wel met de volgende teams:

 

Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (Volleybaldirect Open)

De agenda voor het NOJK luidt dit seizoen als volgt:

  • Ronde 1: 5 januari
  • Halve finales: 23 februari
  • Finales: 30 maart

 

Bekertoernooi Regio Zuid

De speeldata voor de zaterdagbeker zijn:

  • Ronde 1: zaterdag 20 oktober 2018
  • Ronde 2: zaterdag 1 december 2018
  • ¼ finale: zaterdag 22 december 2018
  • ½ finale: zaterdag 9 maart 2019
  • Finale: zaterdag 11 mei 2019

Het Nationale Bekertoernooi

Clubs met teams in de tweede divisie en hoger en de winnaars van het regionale bekertoernooi mogen deelnemen aan het Nationale Beker Toernooi. 
Alle teams uit de Eredivisie en Topdivisie (met uitzondering van de TalentTeams) zijn verplicht tot deelname.

Onze beide Eredivisieteams stromen pas in de achtste finales het toernooi in en zullen op zaterdag 1 december 2018 voor het eerst in ‘de beker’ in actie komen.

Vervolgens worden op 5 januari 2019 de kwart finale wedstrijden gespeeld; gevolg door de halve finales op 23 januari (heren) of 30 januari (dames). Na een ‘grand finale’ op zondag 17 februari 2019 is uiteindelijk bekend wie de winnaar van het toernooi is en zich nationaal bekerkampioen mag noemen.



Business Club