Volleybalschool Drechtsteden

Wil je met extra training je persoonlijke volleybalontwikkeling een boost te geven? Ga de uitdaging aan en geef je op!

Volleybalschool Drechtsteden

De regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport richt zich op extra individuele ontwikkeling van talentvolle jeugd, die bij de eigen vereniging vaak niet mogelijk is. Het technische vlak staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten.

“Ik heb drie jaar op zondag bij Ronald getraind en veel geleerd in een super fanatieke sfeer.” Famke van Rekom, spelverdeelster Dames 2 Sliedrecht Sport

Speciaal voor jeugd in de A+, A, B en C-leeftijden (10 tot 18 jaar): lekker trainen en spelen bij je eigen club en daarnaast op zondag een pittige extra training van drie uur bij Volleybalschool Drechtsteden (maximaal 20 personen per veld).

“Als libero heb ik veel ballen moeten pakken waar ik niet bij kon, nu pak ik ze allemaal, bedankt Ronald!” Angelique Verheul, libero Dames 1 Prima Donna Kaas Huizen

Volleybalschool Drechtsteden is tot stand gekomen in samenwerking met Sliedrecht Sport en Be Better Training. De trainingen worden gegeven door de beste trainers uit de regio en er zijn gasttrainingen van de trainers (en deel-selecties) van eredivisieploegen Heren 1 en Dames 1 van Sliedrecht Sport.

“De trainingen waren altijd leerzaam en uitdagend. Ronald geeft 100% inzet en dat verwacht ‘ie ook van zijn speelsters.” Anouschka Doedijns, middenaanval Dames 1 Volley Meerkerk ’95

Investering

De ouderbijdrage voor het seizoen 2018-2019 is vastgesteld op 320 euro voor één training per week (totaal drie uur) van september 2018 t/m april 2019. Bij dit bedrag zijn alle 24 trainingen, een volleybalpaspoort en een trainingsshirt inbegrepen. Aan de selectietraining zijn geen kosten verbonden.

Als u uw zoon of dochter afmeldt na de termijn van vier weken, ontvangt u alsnog een factuur van 95 euro voor de (selectie)training, trainingsshirt en administratieve handelingen.

De bijdrage zal in oktober in rekening worden gebracht. Bij tussentijds beëindiging of opzegging van de trainingen kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie.

Eventuele extra activiteiten of externe toernooien (zoals de Jaarafsluiting bij de United World Games) zijn niet inbegrepen in genoemde bedragen.

 

Trainingsrooster

De trainingstijden zijn op zondagen van 09:00 – 11:45 uur (groep 1) of van 12:15 – 15:00 uur (groep 2).

Download hier het trainingsschema

 

Trainers Volleybalschool Drechtsteden

Ronald Lacroes

Ronald Lacroes

Hoofdtrainer

T: 06-50 82 33 54
Email

Arie Verhagen

Arie Verhagen

Trainer

Arie van Wolferen

Arie van Wolferen

Trainer

Monique de Vroed-Hollaar

Monique de Vroed-Hollaar

Trainster

Melissa Biesheuvel

Melissa Biesheuvel

Kracht- en bewegingstrainster

Noëlle Deleij

Noëlle Deleij

Kracht- en bewegingstrainsterBusiness Club