Volleybalschool Drechtsteden

Wil je met extra training je persoonlijke volleybalontwikkeling een boost te geven? Ga de uitdaging aan en geef je op!

Volleybalschool Drechtsteden

De regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport richt zich op extra individuele ontwikkeling van talentvolle jeugd, die bij de eigen vereniging vaak niet mogelijk is. Het technische vlak staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten.

“Ik heb drie jaar op zondag bij VSD getraind en veel geleerd in een super fanatieke sfeer.” Famke van Rekom, spelverdeelster Dames 2 Sliedrecht Sport

Speciaal voor jeugd in de A+, A, B en C-leeftijden (10 tot 18 jaar): lekker trainen en spelen bij je eigen club en daarnaast op zondag een pittige extra training van drie uur bij Volleybalschool Drechtsteden (met 16-18 personen per veld).

“Als libero heb ik veel ballen moeten pakken waar ik niet bij kon, nu pak ik ze allemaal, bedankt!” Angelique Verheul, libero Dames 1 SV Dynamo

Bij Volleybalschool Drechtsteden worden de trainingen gegeven door de beste trainers uit de regio en zijn er gasttrainingen van de trainers (en deel-selecties) van eredivisieploegen Heren 1 en Dames 1 van Sliedrecht Sport.

“De trainingen waren altijd leerzaam en uitdagend. De trainers geven 100% inzet en dat verwachten ze ook van hun speelsters.” Anouschka Doedijns, middenaanval Dames 1 Volley Meerkerk ’95

Investering

De ouderbijdrage voor het seizoen 2022-2023 is vastgesteld op 375 euro voor één training per week (totaal drie uur) van september 2022 tot en met april 2023. Bij dit bedrag zijn alle 24 trainingen en een trainingsshirt inbegrepen. Aan de selectietraining zijn geen kosten verbonden.

Als u uw zoon of dochter afmeldt na de termijn van vier weken, ontvangt u alsnog een factuur van 95 euro voor de (selectie)training, trainingsshirt en administratieve handelingen.

De bijdrage zal in oktober in rekening worden gebracht. Bij tussentijds beëindiging of opzegging van de trainingen kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie.

Eventuele extra activiteiten of externe toernooien (zoals de Jaarafsluiting bij de United World Games) zijn niet inbegrepen in genoemde bedragen.

(lees verder onder de foto)

Trainingsrooster

De trainingstijden zijn in principe op zondagen van 09:00 – 11:45 uur (groep 1) of van 12:15 – 15:00 uur (groep 2).

De trainingsdata 2022-2023 zijn: 18 en 25 september; 2, 9, 16 en 23 oktober; 6, 13, 20 en 27 november; 11 en 18 december; 15, 22 en 29 januari; 5, 12 en 19 februari; 5, 12, 19 en 26 maart; en tenslotte 2 en 16 april.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.

Trainers Volleybalschool Drechtsteden

Elroy Bezemer

Elroy Bezemer

Hoofdtrainer

Email

Martijn Berendsen

Martijn Berendsen

Trainer

Monique de Vroed-Hollaar

Monique de Vroed-Hollaar

Trainster

Jelte Wietses

Jelte Wietses

Trainer

Michiel Tuitel

Michiel Tuitel

Trainer

René Versteeg

René Versteeg

TrainerBusiness Club