ABC Jeugd

ABC-volleybal is volleybal voor de jeugd van 12 tot 18 jaar. De letters corresponderen met de leeftijden: C (grofweg 12 en 13 jaar), B (14 en 15 jaar) en A (16 en 17 jaar).

ABC Jeugd

In 2003, 2005, 2016, 2017 en 2018 is de jeugdopleiding tot beste van Nederland gekozen. We hebben de ambitie dit verder uit te bouwen. Met een goede organisatie en een kwalitatief goede begeleiding wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de jeugd. De jeugdteams spelen wekelijks (doorgaans op zaterdag) wedstrijden in regionale of nationale competities.

De grootste talenten worden in de prestatielijn klaargestoomd voor het hoogste niveau door onder andere extra trainingen en gymvolley. Door diverse andere activiteiten te organiseren en de jeugd ook vrijwilligerstaken te geven, dragen we aan meer bij dan alleen de lichamelijke ontwikkeling. Ontwikkeling van karakter, zelfkennis, respect voor anderen, vriendschap en fairplay zijn bijkomende voordelen bij deze manier van werken.

 

Contributie

De contributie bedraagt 50 euro per kwartaal. Dit bedrag is inclusief het gebruik van de beachvelden gedurende het beachseizoen. De contributie wordt ieder kwartaal geïnd per automatische incasso. Het competitiegeld bedraagt 96 euro per seizoen. Dit bedrag wordt in oktober geïnd per automatische incasso.

 

Ik wil lid wordenBusiness Club