Volleybalscholen

Voor jonge volleyballers of volleybalsters (10-18 jaar) die zich extra willen ontwikkelen, biedt Sliedrecht Sport twee talentontwikkelingsprogramma's voor zowel leden als niet-leden: de Volleybalschool Drechtsteden en de Volleybalschool Sliedrecht Sport.

Volleybalscholen

Al meer dan 20 jaar wordt binnen Sliedrecht Sport veel tijd, aandacht en energie gestoken in talentontwikkeling van volleybalspelers- en speelsters. Deze trainingen hebben mede aan de basis gestaan van het hoge niveau van Dames 1, Heren 1 en de jeugdafdelingen.

Tijdens deze trainingen gaat het vooral om individuele talentontwikkeling. Deze trainingen sluiten aan bij het niveau van het talent en zijn met name gericht op het aanleren en verbeteren van de basistechnieken.

 

Volleybalschool Drechtsteden

Dit is de regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport. Hier krijgen talenten uit Sliedrecht en wijde omgeving extra training en individuele begeleiding die bij de eigen vereniging vaak niet altijd mogelijk is. De trainingen vinden plaats op 24 zondagen.

Iedereen kan zich voor deze trainingen aanmelden, waarna beoordeeld wordt wat de beste oplossing is voor betreffende speler of speelster. Meer informatie en aanmelden.

 

Volleybalschool Sliedrecht Sport

Naast de Volleybalschool Drechtsteden hebben we ook nog het talentontwikkelingsprogramma van de Volleybalschool Sliedrecht Sport. Deze training vindt van 17.00 tot 19.00 uur plaats op vrijdagen en is gericht op de toptalenten van Sliedrecht Sport en uit de regio. Aan dit programma kun je alleen op uitnodiging meedoen. Het trainingsseizoen loopt van oktober tot en met april.

De trainers van de Volleybalschool Sliedrecht Sport zijn allen gekwalificeerde topopleiders en verzorgen de trainingen in samenwerking met trainers en spelers van de twee hoogste Heren- en Damesteams van Sliedrecht Sport.Business Club