Volleybalscholen

Voor jonge volleyballers of volleybalsters (van 9 tot en met 16 jaar) die zich extra willen ontwikkelen, biedt Sliedrecht Sport twee talentontwikkelingsprogramma's voor zowel leden als niet-leden: de Volleybalschool Drechtsteden en de Pré Jeugd (Oranje)-opleiding van Nevobo.

Volleybalscholen

Al meer dan twintig jaar wordt binnen Sliedrecht Sport veel tijd, aandacht en energie gestoken in talentontwikkeling van volleybalspelers- en speelsters. Deze trainingen hebben mede aan de basis gestaan van het hoge niveau van Dames 1, Heren 1 en de jeugdafdelingen.

Tijdens deze trainingen gaat het vooral om individuele talentontwikkeling. Deze trainingen sluiten aan bij het niveau van het talent en zijn met name gericht op het aanleren en verbeteren van de basistechnieken.

 

Volleybalschool Drechtsteden

Dit is de regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport. Hier krijgen talenten uit Sliedrecht en wijde omgeving extra training en individuele begeleiding die bij de eigen vereniging vaak niet altijd mogelijk is. De trainingen vinden plaats op 24 zondagen.

De ‘VSD’ is speciaal voor jongens en meisjes tussen 9 en 14 jaar. Ons programma is gericht op het ontwikkelen van individuele vaardigheden, zowel technisch als mentaal, met als doel deelname aan het Pré-Jeugd Oranje programma. Je traint en speelt wedstrijden bij je eigen club, maar daarnaast investeer jij in je eigen ontwikkeling bij ons.

Iedereen kan zich voor deze trainingen aanmelden, waarna beoordeeld wordt wat de beste oplossing is voor betreffende speler of speelster. Meer informatie en aanmelden.

 

Pré Jeugd

Sliedrecht Sport is één van de opleidingslocaties voor Pré Jeugd (Oranje). Hier krijgen de beste jeugdspelers van 14 tot en met 16 jaar uit de regio extra trainingen en kunnen doorgroeien naar Jeugd Oranje.

Een Pré Jeugd groep volgt, in de periode september tot en met juni, minimaal 24 indoortrainingen en 8 beachvolleybaltrainingen onder leiding van vakbekwame trainers. De trainers werken nauw samen met de trainer/coaches van Jeugd en Jong Oranje (indoor en beach). De trainer/coaches van Jeugd Oranje komen ook scouten tijdens de trainingen. Meer informatie en aanmelden.Business Club