Zomeravondvolleybaltoernooien

Het is weer tijd voor de Zomeravondvolleybaltoernooien. De 2024-editie bestaat uit twee toernooien. Op woensdag 12 juni is het aan teams van buren, vrienden of familie. Een dag later - donderdag 13 juni - kun je je met een gezellig sportief team aan collega's uitleven tijdens het Bedrijvenvolleybaltoernooi. Bij beide toernooien kun je kiezen voor de zaal of de beachvelden.

Het Bedrijvenvolleybaltoernooi op 13 juni is geheel uitverkocht.

Zomeravondvolleybaltoernooien

Hier vind je de indeling voor het beachtoernooi op 13 juni.

En hier vind je de indeling voor het zaaltoernooi op 13 juni.

 

Wanneer

  • Woensdag 12 juni voor Buren, Familie en Vrienden.
  • Donderdag 13 juni voor Bedrijventeams.

In beide gevallen spelen we van 18.00 tot ongeveer 22.30 uur.

Waar
Sporthal De Basis en de Beachvelden.

Met wie
Een gezellig en sportief team, dat zin heeft in een leuk avondje volleyballen. In de zaal spelen we met teams waarvan er zes in het veld staan. Op de beach spelen we vier tegen vier.

Investering

  • Bij het BFV-toernooi bedraagt het inschrijfgeld 25 euro per team.
  • Bij het Bedrijven-toernooi bedraagt het inschrijfgeld 100 euro per team, inclusief 10 consumptiemunten.

Inschrijven

Betaling
Meteen bij inschrijving. Na de inschrijving word je automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm. Na betaling is jouw aanmelding definitief!

Eten
Na inschrijving krijg je een formulier toegestuurd waarmee je jouw eventuele bestelling voor je team kunt doorgeven. De keuken is open vanaf 17:30 uur.

Consumpties
Deze kunnen cash of met pin betaald worden. Eventueel kan er ook een factuur worden gestuurd.

Belangrijk om te weten

  • In de zaal spelen we zes tegen zes. Op de beach is het vier tegen vier.
  • Bij gemengde teams mogen er maximaal vier heren in het veld staan (zaal) en twee bij het beachtoernooi; is men verplicht onderhands te serveren (dit geldt niet voor de sterke gemengde poule) en is alleen een ingehouden smash toegestaan (dit geldt ook niet voor de sterke gemengde poule).
  • Dames mogen ook deelnemen in een herenteam.
  • Damesteams mogen eveneens inschrijven voor een gemengde of herenpoule.
  • Ook vinden we het fijn als je het niveau aangeeft, zodat we een optimale poule-indeling kunnen maken. Het wedstrijdschema staat een dag van tevoren op onze site en zal worden rondgemaild naar de deelnemers.

Spelregels
Er wordt gespeeld volgens de Nevobo-regels. Bij iedere wedstrijd wordt er gewoon doorgeteld (geen sets en geen veldwissel). De wedstrijden worden op tijd gespeeld. Iedere gewonnen wedstrijd levert twee wedstrijdpunten op. Bij een gelijk spel krijgt elk team één wedstrijdpunt.

Wanneer twee of meer teams gelijk eindigen in een poule, beslist het saldo van de voor en tegen gescoorde punten over het hele toernooi. Is dit ook gelijk? Dan beslist het lot. Het team met de meeste punten is poulekampioen en ontvangt een prijs. Indraaien is toegestaan. Time-outs zijn niet toegestaan.

In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.

Scheidrechters
Ieder team levert een scheidsrechter en teller. Het wedstrijdformulier met pen moet uiterlijk vijf minuten voor aanvang van de wedstrijd opgehaald worden en na de wedstrijd door dezelfde persoon teruggebracht worden bij de wedstrijdleiding. Moet je de wedstrijd ervoor zelf spelen, dan is het raadzaam het formulier eerder op te halen.

Op de velden zijn fluitjes en een scorebord met knijpers aanwezig. Door de knijpers te verplaatsen kan de stand bijgehouden worden door de teller. Het is dus niet nodig om op het wedstrijdformulier te ‘turven’. Fluitjes en scorebord moeten op de velden achterblijven; wedstrijdformulier met pen moeten na afloop van de wedstrijd ingeleverd worden bij het wedstrijdbureau.Business Club