Zomeravondvolleybaltoernooi

LET OP: HET ZAALTOERNOOI IS VOL. INSCHRIJVEN VOOR BEACH KAN NOG WEL.

Het Zomeravondvolleybaltoernooi 2022 gaat door! Op donderdag 23 juni kun je je weer met een gezellig sportief team aan collega's uitleven in de zaal of op de beachvelden. Schrijf je uiterlijk 18 juni in!

Zomeravondvolleybaltoernooi

LET OP: HET ZAALTOERNOOI IS VOL. INSCHRIJVEN VOOR BEACH KAN NOG WEL.

Wanneer: donderdag 23 juni 2022, 18.00 uur tot ongeveer 22.30 uur
Waar: sporthal De Basis en de Beachvelden
Met wie: een gezellig sportief team van collega’s, die zin hebben in een leuk avondje volleyballen

Hoe: aanmelden via onze website. Uiterlijk 18 juni.

Kosten: inschrijfgeld per team is 
100 euro. Dit is inclusief 10 consumptiemunten.

Betaling: meteen bij inschrijving. Na de inschrijving word je automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm. Na betaling is jouw aanmelding definitief!

Consumpties: deze kunnen cash of met pin betaald worden. Eventueel kan er ook een factuur worden gestuurd.

De keuken is open vanaf 17:30 uur.

Belangrijk om te weten

  • Je kunt je inschrijven voor verschillende categorieën.
  • Ook kun je dit jaar kiezen voor volleyballen in de zaal of op de beach.
  • Ook vinden we het fijn als je het niveau aangeeft, zodat we een optimale poule-indeling kunnen maken. Het wedstrijdschema staat een dag van tevoren op onze site en zal worden rondgemaild naar de deelnemers.

Spelregels
Er wordt gespeeld volgens de Nevobo-regels. Bij iedere wedstrijd wordt er gewoon doorgeteld (geen sets en geen veldwissel). De wedstrijden worden op tijd gespeeld. Iedere gewonnen wedstrijd levert twee wedstrijdpunten op. Bij een gelijk spel krijgt elk team één wedstrijdpunt.

Wanneer twee of meer teams gelijk eindigen in een poule, beslist het saldo van de voor en tegen gescoorde punten over het hele toernooi. Is dit ook gelijk? Dan beslist het lot. Het team met de meeste punten is poulekampioen en ontvangt een prijs. Indraaien is toegestaan. Time-outs zijn niet toegestaan.

In de zaal spelen we zes tegen zes. Op de beach is het vier tegen vier. Bij gemengde teams mogen er maximaal vier heren in het veld staan (zaal) en twee bij het beachtoernooi; is men verplicht onderhands te serveren (dit geldt niet voor de sterke gemengde poule) en is alleen een ingehouden smash toegestaan (dit geldt ook niet voor de sterke gemengde poule). In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.

Dames mogen ook deelnemen in een herenteam. Damesteams mogen eveneens inschrijven voor een gemengde of herenpoule.

Scheidrechters
Ieder team levert een scheidsrechter en teller. Het wedstrijdformulier met pen moet uiterlijk vijf minuten voor aanvang van de wedstrijd opgehaald worden en na de wedstrijd door dezelfde persoon teruggebracht worden bij de wedstrijdleiding. Moet je de wedstrijd ervoor zelf spelen, dan is het raadzaam het formulier eerder op te halen.

Op de velden zijn fluitjes en een scorebord met knijpers aanwezig. Door de knijpers te verplaatsen kan de stand bijgehouden worden door de teller. Het is dus niet nodig om op het wedstrijdformulier te ‘turven’. Fluitjes en scorebord moeten op de velden achterblijven; wedstrijdformulier met pen moeten na afloop van de wedstrijd ingeleverd worden bij het wedstrijdbureau.

Sliedrecht Sport Week
Dit toernooi is onderdeel van de Sliedrecht Sport Week. Een bomvolle week (18 t/m 25 juni) in en rond sporthal De Basis. Check deze link voor alle andere activiteiten en info!Business Club%d bloggers liken dit: