30|03

NOJK: Jongens A+ kampioen van Nederland

Tijdens de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen heeft ons Jongens A+ het hoogst haalbare bereikt: kampioen van Nederland. Gefeliciteerd. Geweldige prestatie!

Ook Jongens C komt met een medaille naar huis. Zij bereikten de derde plaats.

NOJK: Jongens A+ kampioen van Nederland

Onze C, B, A en A+ jeugd maakte zich vandaag op voor de finales van de Volleybaldirect Open, oftewel de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Sliedrecht Sport was met maar liefst zes teams vertegenwoordigd in de eindstrijd: Jongens C, A en A+ en Meiden C, B en A.


Meiden B

Na een hele dag strijden, bleek dat de Meiden A en B en Jongens A helaas niet door waren naar de kruisfinales. De andere drie teams wel. Bij Jongens C en Meiden C leidde dat niet tot de finale. MC eindigde als vierde, maar JC pakte het brons door met 1-2 te winnen van PDK Huizen.


Jongens C en Meiden C

Jongens A+ trof in de kruisfinales Volley Tilburg, dat met 2-0 werd verslagen. In de finale wachtte het sterke Twente ’05. De eerste set werd goed gepakt (25-21), maar de tweede moest nipt aan de Overijsselaars gelaten worden: 26-28. Dat betekende een tie-break om het kampioenschap. Daarin was Sliedrecht de bovenliggende partij: 15-11.

Wat een pracht prestatie! Heel veel felicitaties aan Sem Clement, Luuk de Groot, Thijmen Oomes, Nick van der Leeden, Timon Zoutendijk, Jochem Barthel, Jilles Amersfoort, Harm Korevaar, Cas Westgeest, Youri Ebbelaar, Steven de Jong, Aron Huijser en coaches Frank Vlot en Egbert op ‘t Hof. Mooooi!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club