15|05

Afscheid en huldiging voor Dames 1

Partir c'est mourir un peu. Gisteravond werd in volle Bankie afscheid genomen van zes speelsters en de twee trainer-coaches van Dames 1. Hilarische anekdotes en emotionele momenten wisselden elkaar in hoog tempo af, waarna het de beurt was aan burgemeester Jan de Vries om de avond af te sluiten met een prachtige huldiging van het zo succesvolle team.

Afscheid en huldiging voor Dames 1

Foto’s: Hans van Wijngaarden

De burgervader was overigens niet alleen naar het Bankie gekomen; het gehele, net geformeerde College van Burgemeester en Wethouders was present. De kersverse wethouder van, onder andere, sport – Roelant Bijderwieden – mocht dat ook de zeer fraaie cadeaus uitdelen.

Maar voordat het zo ver was, was er eerst het grote vaarwel zeggen. Van Kirsten en Rochelle. Van Christie, Denise en Jolijn. En daarna van de meest beprijsde speelster uit de Eredivisie ooit: Carlijn. Zij ontving een minuten aanhoudend applaus van de vele aanwezigen. Een prachtig moment.

Tenslotte was het de beurt aan Mark en Vera om afscheid te nemen; alhoewel dat bij de eerstgenoemde gelukkig niet helemaal het geval is. Mark blijft betrokken als trainer bij Heren 1; waar wij ons zeer gelukkig mee prijzen.

Alles bij elkaar een mooie afsluiting van een geweldig seizoen. Op naar 2022-2023!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club