04|11

André van Leeuwen duikt alvast in D1 versus Eurosped

Op het moment van schrijven van deze voorbeschouwing is het maandagochtend en hebben onze dames weer een volle agenda: woensdagavond de 'burenruzie' in Werkendam tegen Voltena. Zaterdagavond de traditionele clash tegen Eurosped.

André van Leeuwen duikt alvast in D1 versus Eurosped

Afgelopen zaterdag was er weer een vijfsetter, helaas werd deze voor het eerst verloren. Hoge pieken en diepe dalen werden ons voorgeschoteld, wat ook niet vreemd is als je zo’n metamorfose als team en staf ondergaan hebt. We kunnen allemaal zien dat er potentie in deze groep zit, alleen zal de staf de nadruk leggen op de afstemming en communicatie op het veld. En natuurlijk hopen we ook op een spoedig herstel van onze eigen Pascalle!

De tegenstander van aanstaande zaterdag kennen we al jaren. Op 15 april 2001 speelden we al de bekerfinale tegen Arke/Pollux! Voor de jongeren onder ons… dit is de voorloper van het huidige Eurosped.

Met Judith toen nog als speelster (nu manager) verloren we die finale van Jan Berendsen en zijn team. Door de loop van de jaren waren de wedstrijden tegen Eurosped altijd mooi en enerverend. Onze meiden zullen weer alles gaan geven voor het goede resultaat en om steeds weer een stap beter volleybal op de vloer te brengen.

Aan het enthousiasme en het fanatisme van het team zal het zeker niet liggen, dus laten we er ook op de tribune weer een mooi feestje van maken: zaterdagavond vanaf 20:00 uur in sporthal De Basis.

Als opwarmer krijgt u om 17:15 uur al Dames 2 tegen VoCASA, dus kom om tijd!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club