09|07

Bar- en keukentijgers gezocht (betaalde functies)

Horecatijgers opgelet! Het leukste sportcafé van Sliedrecht…, nee van Nederland, is op zoek naar nieuwe allround horecamedewerkers. Ben jij 16 jaar of ouder, flexibel inzetbaar en wil je regelmatig werken bij ons in de keuken, de bar en/of in de bediening bij feestjes en partijen, dan komen we graag met je in contact.

Bar- en keukentijgers gezocht (betaalde functies)

VACATURES ALLROUND HORECAMEDEWERKERS ’T BANKIE
(m/v – minimaal 16 jaar – flexibel inzetbaar – betaalde functie)

Waar zijn we naar op zoek? We zoeken gemotiveerde mensen waar we van op aan kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om iets klaar te maken, mensen te woord staan en de gasten in de watten te leggen. Met een lach op je gezicht maak je voor de één een frietje klaar en voor de ander serveer je een heerlijk drankje. Als ’t wat drukker is laat je je niet van de wijs brengen. Met net zoveel plezier doe jij je werk. Prachtig werk in een supergezellig sportcafé!

 

Wie ben jij?

 

Wat kunnen wij jou bieden?

 

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 

Over ‘t Bankie
Sinds 2017 is ’t Bankie de sfeervolle sportkantine van Sliedrecht Sport. In ’t Bankie werken behalve een aantal betaalde krachten ook een heel ‘leger’ vrijwilligers. Je werkt daar nauw mee samen. Naast sportkantine heeft ’t Bankie de ambitie om een brede maatschappelijke functie te vervullen: we ambiëren bijvoorbeeld een functie in de wijk en zien onszelf als interessante vergaderlocatie voor bedrijven. Alles bij elkaar wil ’t Bankie bruisen. Ons doel is dat er altijd iets te beleven is. Als allround horecamedewerker kun je daar een mooie rol in spelen.

 

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en denk je: die functie is écht iets voor mij. Neem dan contact op met de manager van ’t Bankie: Sandra de Jonge. Sandra is bereikbaar via het mailadres info@sportcafebankie.nl of via (06) 206 146 89.

We zien je reactie graag voor 1 augustus tegemoet.

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club