27|03

Bericht voorzitter over Corona

Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer heeft een bericht opgesteld over de ontwikkelingen rondom Corona.

Bericht voorzitter over Corona

20160409 Sliedrecht Sport D1 - Eurosped D1

Aan onze leden, vrijwilligers, sponsors en alle anderen die Sliedrecht Sport een warm hart toedragen,

Wat ooit een raar griepje in een ver land leek te zijn, heeft er inmiddels voor gezorgd dat honderden mensen zijn overleden in Nederland. Dichter bij huis heeft Corona ervoor gezorgd dat alle volleybalcompetities zijn afgebroken en dat we alle activiteiten tot aan de zomervakantie in en rond De Basis hebben moeten afzeggen.

Hoe vervelend ook, wij steunen deze maatregelen volledig. De gezondheid en het welzijn van iedereen in en rond onze vereniging staat voor ons bovenaan. Als we door het stilleggen van onze club een bijdrage kunnen leveren aan het verslaan van het virus, dan doen we dat uit volle overtuiging!

Dat gezegd hebbende, vind ik het enorm triest en jammer voor al onze leden dat er nu niet getraind en gevolleybald kan worden. Hetzelfde geldt voor onze sponsoren; ook hun verwachtingen aan het begin van het seizoen kunnen we nu niet verder invullen. Dat voelt niet goed, maar tegelijkertijd kunnen we er niets aan doen.

Mochten de sportaccommodaties toch nog voor het einde van het seizoen worden vrijgegeven, dan gaan we vanzelfsprekend, in de beste blauw-witte spirit, aan de slag om met spontane ideeën het volleyballen weer op te pakken en elkaar te ontmoeten.

Of er van de zomer dan wel beachvolleybal gespeeld kan worden? Ik weet het niet. De voorbereidingen voor het beachseizoen starten we voorlopig nog niet op. Ook weten we nog niet hoe de zaalcompetities er volgend seizoen uit gaan zien en wie er bijvoorbeeld promoveert of degradeert. Ongetwijfeld wordt dat in de komende periode duidelijk.

Het is voor iedereen een lastige periode. Ook voor Sliedrecht Sport. De sport ligt stil. Inkomsten vallen weg; kosten lopen door. Ik weet zeker dat we dit gaan overwinnen en een mooie toekomst wacht, maar doe ook een beroep op iedereen met een blauw-wit hart. Jouw steun hebben we hard nodig. Nu, om deze moeilijke tijd door te komen, maar ook straks als we gezamenlijk, enthousiast weer de handen uit de mouwen kunnen steken en onze vereniging nieuw leven inblazen, op weg naar het volgende seizoen! Want dat komt er… en dan zijn wij klaar om door te gaan waar we nu noodgedwongen hebben moeten stoppen: met de beste en gezelligste volleybalvereniging van Nederland te zijn.

In de tussentijd gaan onze gedachten en steun uit naar mensen die door Corona hard getroffen zijn. Die wellicht ziek zijn of een dierbare zijn verloren. We leven mee! Evenzeer met mensen en bedrijven die het door de maatregelen financieel moeilijk hebben. We hopen voor alles en iedereen dat de situatie binnen afzienbare tijd weer ‘back to normal’ is en we ons weer ouderwets druk kunnen maken over of een bal nou wel of niet uit was.

Ik zie er naar uit! En nog veel meer naar het ontmoeten van jullie allemaal in De Basis. Tot die tijd: blijf gezond!

Cees Boer
Voorzitter


Terug naar nieuws overzicht


Business Club