12|04

Bestuursleden gezocht voor Sliedrecht Sport

Wil jij jouw steentje bijdragen aan onze prachtige club? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sliedrecht Sport zoekt enthousiaste mensen die op bestuursniveau willen meebouwen aan onze vereniging. Kennis van volleybal is niet noodzakelijk. Of je nu een secretaris, algemeen bestuurslid, creatieve denker, netwerker in hart en nieren, of zelfs een voorzitter en kartrekker wilt zijn, bij ons is er een plek voor jou.

Bestuursleden gezocht voor Sliedrecht Sport

Wat bieden wij jou? Een plek in een leuk en enthousiast team waar je jouw ideeën kwijt kunt, maar tegelijkertijd ook veel kunt leren. Bovendien draag je met betekenisvol werk bij aan de lokale gemeenschap in een dynamische en sportieve entourage.

De werkzaamheden kun je doorgaans naar eigen inzicht en planning uitvoeren en zijn ook qua hoeveelheid werk goed in te passen in je dagelijkse leven.

Interesse? Stuur een mailtje naar: vrijwilligers@sliedrechtsport.nl. Wij nemen dan snel contact met jou op voor een kennismakingsgesprek. Kom langs en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de bloei van Sliedrecht Sport!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club