22|02

CAB holland verlengt stersponsorschap

CAB holland uit Gorinchem heeft het stersponsorschap bij Sliedrecht Sport verlengd voor drie seizoenen. Het logo prijkt dan ook de komende jaren op het wedstrijdshirt van Heren 1. Daarnaast steunt het ICT bedrijf ook Dames 1 tijdens de Europacup.

CAB holland verlengt stersponsorschap

“Voor opgroeiende jonge mensen is sport en bewegen van zeer groot belang”, aldus directeur Jos Baggerman. “Ouders en overheid laten regelmatig steken vallen en daar kunnen sportclubs van grote waarde zijn. Daarom steunt ons bedrijf veel sportclubs in de regio, waaronder Sliedrecht Sport. Naast breedtesport steunen we ook graag de topsport. De jeugd ziet topsporters als voorbeeld en ziet zichzelf graag ontwikkelen tot zo’n topatleet. Verder is sport goed voor de jeugd voor sociale en mentale ontwikkeling. Sport motiveert!”

Jos heeft daarnaast veel waardering voor de sportbesturen. “Een vrijwilligerstaak is een serieuze verantwoordelijkheid en zeker niet vrijblijvend. Met onze steun stimuleren we clubs om blijvend aan jeugd en ontwikkeling te werken. Sliedrecht Sport staat midden in de Sliedrechtse samenleving en doet goed werk voor de sporters, het publiek en de omgeving.”

Meer informatie over CAB holland vind je hier.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club