16|12

Cruijff bij VSD

Gisteren was er een kort momentje van bezinning voordat we aan onze power-warming-up begonnen. Met vragen als: Ben je wel eens onzeker? Wat kun je met kritiek van de trainer? Wat doe je met een blessure? De antwoorden op deze vragen worden makkelijker als je erover praat, als je weet dat we allemaal weleens onzeker zijn en als je ontdekt waar je blessure precies vandaan komt. Heel leuk dat ook de ouders even van de tribune kwamen om mee te praten.

Cruijff bij VSD

Uiteraard verschoven we onze aandacht daarna snel weer naar wat we goed kunnen. Ons motto is namelijk: Ga altijd op zoek naar oefeningen en technieken die bij je passen. Zo krijgen we op zondag bij de VSD met trainers en spelers steeds meer grip op onze blessures. Het is altijd leuk om een complimentje van de trainer te krijgen en nog leuker om jezelf een schouderklopje te geven. We praten ook graag over wat we goed kunnen.

Eigenlijk draaien we bij de VSD de uitspraak van voetbalfilosoof H.J. Cruijff om (mag dat?): “Als ik weet wat je niet kan, dan weet ik meteen ook wat je wel kan.”

Misschien bedoelde hij het ook wel zo…

FRANKLIN
Team VSD + Namalee, Monique, Elroy, Arie, Michiel, René, Jelte & Franklin


Terug naar nieuws overzicht


Business Club