01|12

Dames 1 en Heren 1 bekeren verder

Zowel Dames 1 als Heren 1 boekten vanavond simpele overwinningen in de Beker. Niet zo gek ook, want beide teams speelden tegen clubs uit de Eerste divisie. Maar goed, op naar de kwartfinales op 6 januari. Dames 1 gaat dan op bezoek bij VV Utrecht en de mannen treden aan tegen het Groningse Donitas.

Dames 1 en Heren 1 bekeren verder

Foto’s: Mark van Rijsbergen

In het Drentse Assen heeft Dames 1 vanavond goede zaken gedaan in het Bekertoernooi. De lokale trots Sudosa-Desto werd met 0-3 verslagen.

Geen moment kwam de overwinning in gevaar. Niet zo gek ook, want Sudosa-Desto komt uit in de Eerste divisie. Dat scheelt dus twee klassen en dat kwam dan ook tot uitdrukking in de setstanden: 16-25, 19-25 en 22-25. Door naar de volgende horde… VV Utrecht. De topdivisionist versloeg verrassend Flamingo’s-Activia uit de Eredivisie.

Volleyinfo.nl

Sudosa Desto speelde een van de leukste wedstrijden van het seizoen
“We wisten tot 11-11 met Sliedrecht mee te komen, maar daarna kregen wij een moeilijke service serie tegen en stond het opeens 13-23 voor Sliedrecht.”

Lees hier het hele verslag op volleyinfo.nl

Heren 1 mocht afreizen naar het idyllische Elburg om daar Heren 1 van EVV te treffen. Ook dat werd een overduidelijke overwinning: 14-25, 15-25 en 13-25. Een mooi resultaat. Op naar de thuiswedstrijd op 8 december tegen Zwolle.

Wat betreft de tegenstander voor de kwartfinale Beker, kan H1 weer aardig wat kilometers bijschrijven. Op 6 januari wordt het een uitwedstrijd tegen topdivisionist Donitas uit Groningen. Vanaf 16.30 uur.

 

Veluweland.nl

EVV strandt in beker
“Een bomvolle sporthal ’t Huiken zag Sliedrecht Sport op volle sterkte aantreden. Met een serie harde sprongopslagen maakten de bezoekers meteen duidelijk dat ze de klus zo snel mogelijk wilden klaren.”

Lees hier het hele verslag op veluweland.nl


Terug naar nieuws overzicht


Business Club