17|01

De De Groot’jes in Tijd voor Volleybal

Gisteren is de nieuwste editie van Tijd voor Volleybal online gekomen. Volleyballer van het Jaar 2023 Yorick de Groot wordt uitgebreid geïnterviewd en broertjes Mart en Luuk geven hun mening over hun 'grote beach broer'.

De De Groot’jes in Tijd voor Volleybal

In de zevende aflevering van Tijd Voor Volleybal zijn ook Harry van den Brink (Hoofdcoach Draisma Dynamo Dames 1) en Pim Kamps (Technisch Directeur Active Living Orion) te gast. 

Naast de roem voor Yoricks veelzijdigheid, rust en mentale kracht, gaat laatstgenoemde ook nog even in op een andere kant van Yorick. Met enige bewondering: “Je was een beetje een naar mannetje, in houding, en met een bepaalde arrogantie over je. Heel irritant om tegen te spelen. Wij hebben ook vast wel eens woorden gehad”.  “Dat denk ik ook”, beaamt Yorick lachend, maar voegt eraan toe dat het er in het beachvolleybal heel anders aan toegaat.

Overige onderwerpen zijn het succes van Active Living Orion en hun opvallende tussentijdse transfers en de terugkeer van Harry van den Brink als hoofdcoach. In Bellen met het Buitenland horen we van Maarten van Garderen hoe het volleyballen in Griekenland er aan toe gaat. Ook reageert Sarah van Aalen op haar uitverkiezing tot Volleybalster van het Jaar. 

De uitzending is hier te bekijken.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club