14|01

De kop van ’24 is eraf voor MB2 en met…. nieuwe inspeelshirts

2024 is goed begonnen voor de meiden van B2. De uitslag van de wedstrijd laten we nog even in het midden, maaaaaaarrrr dat nieuwe jaar kan wel in gloednieuwe inspeelshirts gestart worden, met dank aan onze sponsor Houtmer B.V. (en trotse vader van Yael!)

Ein-de-lijk, we mochten weer!! Leuk zo’n break tussen de eerste en tweede helft van de competitie, maar het was lang genoeg!

Op de training heeft coach Sara duidelijk laten weten wat het doel is: kampioen. Kunnen we dit waarmaken?!?!

Vandaag lekker in onze eigen vertrouwde De Basis tegen een voor ons onbekende tegenstander, namelijk Forza Schouwen-Duiveland MB1. Onnodig om te zeggen dat we er zin in hadden. Jullie kennen ons ondertussen…

We begonnen de eerste set best met een beetje spanning in de buik, benen en armen. De eerste seizoenshelft was echt heel leuk, maar we hebben wel voor de punten moeten knokken. En lees even terug… coach Sara heeft haar verwachtingen!

Maar die eerste set ging eigenlijk best heel erg lekker!! We zaten er lekker in en konden goed laten zien waar we zo goed in zijn. We zijn een team en we kunnen volleyballen! En omdat het zo lekker ging, kregen we er nog meer plezier in en maakten we daardoor nog meer punten. We hebben deze set met 25-11 gewonnen!! Joehoe! Op naar meer!

Het is natuurlijk leuk om hier van iedere set een mooi verslag te schrijven, maar eigenlijk kunnen we het in één keer omschrijven: heerlijke services, mooie aanvallen, prachtig gedoken, lekker kunnen blokken en dus ook set 2, 3 én 4 op onze naam kunnen zetten: 25-8, 25-11 en 25-18.

En wat voelt dit goed, een mooie 4-0 overwinning en dus onze eerste 5 punten ‘in the pocket’.

We gaan de komende week weer lekker trainen en ons richten op de matjes want we laten soms nog wel wat kansen liggen. En dan reizen we volgende week zaterdag af naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Fusion MB1.