30|03

De meiden van B2 grijpen hun kans

Vandaag was eigenlijk wel de spannendste wedstrijd van het hele seizoen. Het was nummer één tegen nummer twee. We speelden uit bij Hou Stand om 14:30 uur.

In de eerste set kwamen we al gauw op achterstand. Het stond 11-2 en we wisten het jammer genoeg niet meer terug te draaien. Deze verloren we dan ook met 25-13.

Op naar set 2 dan maar, waar het toch weer een beetje beter ging. We konden bij blijven en op een gegeven moment wisten we zelfs een op voorsprong te komen!! Wie lieten onze koppies niet hangen en wisten met 20-25 te winnen!

Set 3, we hoopten natuurlijk deze te winnen! En het begon goed, we stonden 2-10 voor. Dat was lekker we hadden een beetje vrijspel en Sam maakten nog een paar mooie Sammetjes. Gewonnen met 18-25!

We stonden nu 1-2 voor en de meiden van Hou Stand hadden nog niet achtergestaan dit seizoen. Dus daar maakten we goed gebruik van in de vierde set. We liepen gelijk op maar uiteindelijk was dit een overtuigende overwinnen van 15-25.

Deze 1-3 overwinning is fijn en door dit kunnen we volgende week kampioen worden! Als we met 3-1 of 4-0 winnen zijn we kampioen. We hebben alle support hard nodig dus komen jullie ook. 6 april in De Basis vanaf 10:45 uur!!