25|04

De Volleybaldirect Junior Slam komt naar Sliedrecht. Doe mee!

Ben jij 12, 13, 14, 15 of 16 jaar en heb je een passie voor volleybal? Dan mag je de Volleybaldirect Junior Slam op zaterdag 1 juni in De Basis niet missen... Pak nu je kans om training te krijgen onder begeleiding van toptrainers, gevolgd door een leuk toernooi én een meet & greet met een mystery guest.

En het allermooiste... de eerste 50 leden van Sliedrecht Sport mogen gratis meedoen!

De Volleybaldirect Junior Slam komt naar Sliedrecht. Doe mee!

Speciaal dus voor alle volleybalfans van 12 tot en met 16 jaar. Zaal- en beachtrainingen, toffe clinics en een knallend toernooi staan op het programma!

Het gaat in principe om een ochtendsessie (van 09:00 tot 12:30 uur), maar als er voldoende belangstelling is, komt er ook een middagsessie.

Je hebt zelf de keuze om te kiezen voor zaalvolleybal of beachvolleybal. Bij het inschrijven heb je ook de mogelijkheid om jouw eigen niveau aan te geven.

Jouw investering bedraagt 35 euro*. Daarvoor krijg je:

De inschrijven zijn nu geopend en sluiten op 19 mei. Bij inschrijving ontvang je dat exclusieve TeamNL trainingsshirt en nog veel meer verrassingen! Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol is echt vol, dus schrijf je snel in voor de Volleybaldirect Junior Slam!

 

*De eerste 50 leden van Sliedrecht Sport die zich aanmelden, mogen gratis meedoen. Bij inschrijving moet je wel 35 euro betalen, maar dat krijg je zsm weer teruggestort op de rekening waar je mee betaald hebt. Lekkerrrrrrr!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club