23|12

Doe mee: online escape room ‘TBS-kliniek’

Tom en David zijn enorme avonturiers. Ze gaan veel samen op pad om in oude en verlaten gebouwen rond te neuzen. Eén van de gebouwen waar ze al eerder waren heeft hun aandacht getrokken. Een oude TBC kliniek, ergens in het midden in het bos. Hun fascinatie slaat om in een soort obsessie voor dit pand omdat ze ontdekken dat er meer gebeurde in de kliniek dan alleen de behandeling van TBC patiënten. Tijdens hun bezoek zijn Tom en David elkaar kwijt geraakt...

Doe mee: online escape room ‘TBS-kliniek’

Doe mee met deze online escape room op woensdagavond 30 december. Maak je eigen team en ga samen op zoek naar de oplossingen. Kies er voor om met je team bij elkaar aan de slag te gaan of maak online verbinding met elkaar.

30 december ontvangen jullie meer informatie om het spel te kunnen spelen! Je kunt dan zelf bepalen hoe laat je gaat ontsnappen. Het spel duurt ongeveer 75 minuten.

Aanmelden kan tot 29 december via deze link. 

De investering in dit avondje ‘fun & suspense’ bedraagt slechts 7 euro per persoon. De betaling dien je uiterlijk dinsdag 29 december 2020 te hebben voldaan via NL76 RABO 0342 7363 53 ten name van Sliedrecht Sport.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club