07|07

Dozijn jubilarissen bij Sliedrecht Sport

Dit jaar viert Sliedrecht Sport maar liefst twaalf 'bijzondere' jubilarissen: leden die de club al 25, 40 of 50 jaar trouw zijn. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werden de vier aanwezige jubilarissen ‘in het zonnetje gezet’
.

Dozijn jubilarissen bij Sliedrecht Sport

Arjen van den Dool is al 40 jaar onafgebroken lid. Arjen heeft al heel wat vrijwilligerswerk in de club gedaan en is altijd betrokken en meedenkend. Hij is ook het lid met de meeste bijnamen en vermaard vanwege zijn presentatietalent. Vele playbackshows en quizzen zijn door hem gepresenteerd. Het wordt tijd dat hij een gooi doet naar het voorzitterschap ?! Arjen is nog steeds spelend lid en zal komend jaar in Heren 9 acteren. Zelf wil hij nog heel wat jaartjes doorgaan om het record van langst spelend lid, dat nu nog op naam van oud-teamgenoot Geurt Boer staat, te evenaren. Als dank voor zijn trouwe lidmaatschap van 40 jaar ontving Arjen de nieuwe Sliedrecht Sport sjaal. Helaas zonder de gedroomde zoenen, maar wie weet bij 50 jaar…
Nick Veth is 31 jaar jong en al 25 jaar lid! Hij komt dan ook voort uit een echte sportfamilie. Pa en zus Veth zijn ook nog steeds actief in en langs het volleybalveld en ook moeder Veth is regelmatig in De Basis te vinden als supporter. Nick is een trouwe en stabiele kracht van Heren 5. We hopen, dat hij ook gaat voor de 40!
Ook Rosanne Huisman is al weer 25 jaar actief bij Sliedrecht Sport. Zij is de stille kracht van D5 en heeft twee onderbrekingen gehad om twee mooie kinderen op de wereld te brengen. Natuurlijk hopen we dat het volleybaltalent door wordt gegeven aan de kids en zij ook kennis gaan maken met de volleybalsport.
Judith de Vries tenslotte, is in de historie de enige jubilaris die bij Dames 1 is ingestroomd. Als echte Friezin heeft ze zich gemeld bij onze Sliedrechtse club en is inmiddels al een kwart eeuw ‘blauw-wit’.
Judith behoorde tot de ‘Golden Girls’, de lichting van Dames 1 met de eerste successen en Europees volleybal. Na haar volleybalcarrière is Judith altijd bij Sliedrecht Sport actief gebleven en heeft ze onder andere training gegeven aan opleidingsteams en aan de jongste jeugd van Sliedrecht. Ook de organisatie van het schoolvolleybaltoernooi is bij haar in goede handen.
Ook de jubilarissen die vanwege uiteenlopende redenen niet bij de ledenvergadering waren, danken we natuurlijk hartelijk voor hun trouwe lidmaatschap.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club