09|01

Dubbel zilver op Internationale Activia MiniVolleybal Toernooi

Op 28 december werd er op internationaal niveau een mini volleybal toernooi georganiseerd in de Activiahal te Sint Anthonis. Maar liefst 27 teams, uit onder andere Duitsland, België en Roemenië hadden zich aangemeld voor het toernooi.

Dubbel zilver op Internationale Activia MiniVolleybal Toernooi

Na de officiële opening werd er een gezamenlijke warming up gehouden, waarna het fluitsignaal voor de eerste wedstrijden klonk.
De jongens (Ivan, Ole, Jort, Joas) moesten meteen tegen een Duits team en de meiden (Emma, Elise, Esa en Mara) tegen de Flamingo’s. Deze toppers spelen normaal gesproken al in C competitie en moesten toch weer even wennen om op een klein veld te spelen met een lichte bal.
De hele middag werd er fanatiek gevolleybald. Uiteindelijk kwamen de jongens en meiden in de finale te staan. Voor de meiden was hun tegenstander letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. De jongens moesten het opnemen tegen een Duits team TuB Bocholt 1. Dit werd een spannende finale die onze jongens  met maar drie punten verschil verloren. Zowel de jongens als de meiden werden dus tweede van het toernooi.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club