22|11

En we bekeren lekker verder…

Na de succesvolle voorronde in de Regiobeker, zijn nu de indelingen bekend gemaakt voor de kwartfinales. We mogen naar Dordrecht en Oosterhout. Ook voor het Nationale Bekertoernooi is de volgende ronde bekend. Heren 2 gaat op bezoek bij Reflex in Kampen.

En we bekeren lekker verder…

In de Regiobeker worden de kwartfinales op 3 december gespeeld. Sliedrecht treedt aan in Dordrecht en Oosterhout.

Bij de buurtjes van Next (oftewel aan De Dijk in Dordrecht) komen de volgende teams in actie.

Oosterhout
In het VOKO-home in Oosterhout is het de beurt aan:

De volgende ronde (1/2 finales) van het regiobekertoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 18  februari 2023 in Dordrecht.

Nationale Beker 3e ronde
In de derde ronde van het Nationale Bekertoernooi spelen de winnaars van de 2e ronde, de nieuwkomers in de eredivisie dames (Sudosa Desto DS 1) en heren (PDK Huizen HS1) en de 2 laatst geëindigde eredivisieteams van het seizoen 21-22. (Voltena DS1, Eurosped DS1 en VCN HS1 en RECO ZVH HS1). In totaal 16 teams per gender.

Heren 2 speelt op donderdag 22 december om 20:30 uur tegen Zalsman Reflex HS 1 in de Reflexhal in Kampen (ook een Topdivisieploeg). Dames 2 is helaas in de vorige ronde uitgeschakeld.

De winnaars van de 3e ronde plaatsen zich voor de 1/8e finales die op 18 januari 2023 gespeeld worden. Hier stromen de overige eredivisieteams, waaronder ons Heren 1 en Dames 1 in. De loting voor deze ronde, en voor het verdere vervolg van het bekertoernooi, vindt plaats op 23 december 2022 (onder voorbehoud).


Terug naar nieuws overzicht


Business Club