10|12

‘Fufu’ geniet van Sliedrechts volleybalsucces

In AD Dordtenaar staat vandaag een mooi portret van David Azantilow die dit jaar z'n debuut maakt in de blauw-witte hoofdmacht.

‘Fufu’ geniet van Sliedrechts volleybalsucces

“Inmiddels is Azantinlow met zijn 38 jaar gewaardeerd eredivisiespeler in de succesformatie van Sliedrecht Sport, dat dankzij de 3-0 zege op Coniche Topvolleybal Zwolle de gedeelde koppositie met landskampioen Lycurgus bleef bezetten. Veel sporters bevinden zich op zijn leeftijd diep in de herfst van hun carrière, maar de Afrikaan denkt absoluut nog niet aan stoppen. ,,’Moeder Natuur’ is mij heel goed gezind geweest. Ik voel me nog topfit, heb nauwelijks last van pijntjes of klachten en speel nog steeds enorm graag. Bij Sliedrecht Sport beleef ik bovendien ongelooflijke tijden. Mensen die me soms vragen hoe dit kan met de ploeg, die zeg ik: ‘je moet het zelf komen ervaren’. Want dit is natuurlijk niet normaal wat hier gebeurt.’’

Lees hier het hele artikel van Arco Bomgaars op ad.nl

En dan weet je ook meteen waar die bijnaam ‘fufu’ vandaan komt.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club