08|01

Ga mee met Fanbus naar halve finale Beker H1

Jaaaaaaa.... speciaal voor de halve finale van het Nationale Bekertoernooi organiseert Sliedrecht Sport een fanreis naar Apeldoorn. Geef je op en supporter onze mannen naar de finale!

Ga mee met Fanbus naar halve finale Beker H1

SLIEDRECHT , 18-11-2017 , Sporthal De Basis , Sliedrecht Sport - Draisma Dynamo , Beker ,

Foto’s: Peter Verheijen

Het is dé unieke kans om de allereerste plaatsing van Heren 1 voor de Bekerfinale live mee te maken. Daar moet je bij zijn! Later zullen je kleinkinderen aan je vragen waar je op het moment van deze wedstrijd was….

En driemaal is tenslotte scheepsrecht. Het derde jaar op rij dat we in de halve finale staan, gaat het zeker lukken! En wie herinnert zich 18 november 2017 niet… toen we Dynamo in de 1/8e finales van vorig jaar uit de Beker wipten. Het kan dus…

De wedstrijd is op donderdag 24 januari. Om 17.15 uur vertrekt de comfortabele touringcar van Verschoor Reizen bij De Basis. Vanaf 19.30 uur wordt er gespeeld in het Omnisport Apeldoorn. Een half uur na het einde vertrekt de bus weer terug naar Sliedrecht.

Aanmelden kan tot en met woensdag 23 januari 2019 (18:00 uur) via busreis@sliedrechtsport.nl. De kosten bedragen slechts 15 euro per persoon voor vervoer heen en weer. De entree voor de wedstrijd (5 euro) moet je zelf ter plekke voldoen.

Let op: aanmelden = betalen en wie het eerst komt, die het eerst maalt.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club