30|03

Gezocht: coördinator(en) Jeugdscheidsrechters

Deze keer zijn we op zoek naar één of meerderen die verantwoordelijk willen zijn voor het inplannen van onze jeugdleden als scheidsrechters bij thuiswedstrijden van andere teams in De Basis. Het is een leuke functie die niet al te veel tijd kost en die je desgewenst ook in combinatie met een vriend of vriendin kunt doen.

Gezocht: coördinator(en) Jeugdscheidsrechters

Wat doe je zoal als coördinator?
Je plant de jeugdleden aan het begin van het seizoen in als scheidsrechters. Je mailt hen wanneer zij een wedstrijd moeten fluiten en in de week ervoor app je hen nog een keer ter herinnering. Voila… easy does it!

Ongeveer vier keer per jaar vergader je met de Commissie Wedstrijdzaken. Samen met de commissie organiseer je in september een jeugdscheidsrechtersavond voor de A- en B-jeugd van Sliedrecht Sport. Ook hou je in de gaten dat jeugdscheidsrechters de instaptoets maken vóórdat ze hun eerste wedstrijd fluiten.

Je hoeft geen lid van Sliedrecht Sport te zijn om deze functie te vervullen.

Heb je zin om het team van wedstrijdzaken te komen versterken en een nuttige bijdrage te leveren aan de organisatie van Sliedrecht Sport, mail dan naar vrijwilligers@sliedrechtsport.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club