03|04

H1 verliest eerste wedstrijd in kwartfinale

Helaas is het onze mannen, ondanks een geweldige start, niet gelukt om de wedstrijd in Limburg te winnen. Niet getreurd, zaterdag is de return in Sliedrecht. Tijd om te laten zien wat blauw-wit allemaal in huis heeft!

We are blue, we are white, we are Sliedrecht Dynamite!

H1 verliest eerste wedstrijd in kwartfinale

Tekst: Volleybal.nl. Foto: Peter Verheijen

In de kwartfinale tussen Numidia VC Limax en Sliedrecht Sport kwam de winnaar van de B-poule het beste uit de startblokken. Sliedrecht won de eerste set met 20-25, maar Limax kwam sterk terug in set twee. Met veel servicedruk van o.a. Martijn Brilhuis en Sil Meijs hield de thuisploeg Sliedrecht ruim op afstand: 25-18.

De Limburgers gingen op dezelfde voet verder in set drie, die met 25-16 werd binnengehaald. Ook in de vierde set was de spanning ver te zoeken, met in de slotfase zeven matchpoints voor Limax. Sliedrecht werkte er drie weg, maar een foute service van Marius den Hartog, volgend op de time-out van Guido Görtzen, bezegelde de winst voor Limax met 25-20.

Zaterdagavond staat de return op het programma. Sliedrecht Sport moet winnen om een beslissende derde wedstrijd af te dwingen. Voor VC Limax betekent winst een plek in de halve finale.

Uitslag:
Numidia VC Limax – Sliedrecht Sport 3-1 (20-25, 25-18, 25-16, 25-20)


Terug naar nieuws overzicht


Business Club