12|12

Heren 1 stelt ternauwernood orde op zaken

Wat op een deceptie leek uit te draaien, werd door de mannen van Paul van der Ven op het laatste moment recht gezet. Na een 2-0 achterstand, werd het uiteindelijk 2-3 in en tegen Zaanstad.

Heren 1 stelt ternauwernood orde op zaken

Met dat Heren 1 toch wel weer een keer punten zou gaan morsen, hield iedereen natuurlijk wel rekening. Dat dat in de uitwedstrijd tegen de nummer laatst zou gaan gebeuren, lag dan minder voor de hand.

Toch leek het bezoek aan Topsportcentrum De Koog dramatische vormen aan te nemen. Nummer 10, Zaanstad, kwam met 25-19 en 25-21 op een 2-0 voorsprong. Daarna volgden twee sets waarin blauw-wit ternauwernood het vege lijf wist te redden: 23-25 en 24-26 (waarbij Sliedrecht ook nog een matchpoint van Zaanstad wist weg te poetsen). In de vijfde set waren de mannen uit Noord-Holland niet meer bij machte om nog een goed weerwoord te bieden aan de Zuid-Hollanders: 9-15.

Wie de wedstrijd nog eens intergraal wil terugkijken op YouTube, klikt hier…

Aangezien Lycurgus de ‘topper’ tegen Orion met 0-3 won, betekent het dat Sliedrecht Sport de gedeelde koppositie moet laten gaan en nu een puntje achterstand heeft op de koploper. Maar goed… moet je ons eens horen… over de helft van de competitie en een puntje achter de koploper. Voorafgaand aan het seizoen hadden we ervoor getekend. Vooralsnog blijft het een droomseizoen.

Op naar zaterdag. Dan zullen we de Dynamo’s in Apeldoorn weer eens ouderwets op hun nummer zetten ;-)) Tenminste… dat zou leuk zijn!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club