25|11

Heren 1 legt talent voor komend seizoen vast

Sliedrecht Sport heeft Jacob Krijnsen per seizoen 2023-2024 vastgelegd. De 2,07 meter lange middenman komt over van Inter Rijswijk en sluit aan bij Sliedrecht Sport Heren 1.

Heren 1 legt talent voor komend seizoen vast

Foto’s: John van Geenen

De negentienjarige Hagenaar begon elf jaar geleden met volleybal bij Kalinko. Op zijn veertiende volgde de overstap naar Inter Rijswijk, waar hij zich doorontwikkelde tot en met het spelen in de Topdivisie. Komend seizoen volgt zijn debuut in de Eredivisie; in het blauw-wit van Sliedrecht.

“Ik ben erg tevreden dat we een echt talentvolle en boomlange middenman hebben kunnen vastleggen voor komende seizoen”, licht Martijn van Goeverden, hoofdcoach van Sliedrecht Sport Heren 1, toe. “Jacob is sinds de zomer aan het meetrainen en laat zien dat je niet zomaar meer voorlangs kunt slaan met hem in de blokkering. We gaan hem de komende maanden fysiek sterker maken, zodat hij volgend seizoen klaar is voor de Eredivisie.”

“Ik maak de overstap, omdat ik graag zo hoog mogelijk wil volleyballen”, voegt Krijnsen toe. “Sliedrecht is net als Inter Rijswijk een echte volleybalvereniging met aandacht voor breedte- en prestatiesport; dat vind ik mooi. Het blauw-witte Heren 1 is een gezellig team met spelers die ik heel mijn jeugd al tref in de zaal. Dat maakt het nu nog leuker om samen de strijd aan te gaan. Ik verwacht van 2023-2024 dan ook een leuk seizoen waarin we het de top 3 knap lastig gaan maken!”

Krijnsen studeert HBO Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club