31|10

Heren 1 wint ook Koninklijk in Zwolle

Na een sterke uitwedstrijd tegen VoCASA (0-3), is vanavond ook Zwolle in eigen huis overmeesterd. Met 14-25, 18-25 en 20-25 ging de volle buit mee terug naar Sliedrecht. Het levert de blauw-witten de vierde plaats in de ranglijst op; net achter de 'grote drie'.

Heren 1 wint ook Koninklijk in Zwolle

Het is een lekkere opmars naar de wedstrijd van zaterdag als landskampioen Lycurgus op bezoek komt. Dat is wel een ploeg van een geheel andere orde, maar het geeft de burger zeker moed. Ongetwijfeld aangemoedigd door een vol huis, kan er tegen Groningen gezien laten worden, waar ons Heren 1 staat.

De Stentor

Fiasco voor Topvolleybal Zwolle tegen Sliedrecht (0-3)
Na het pak rammel staan de Zwolse mannen in een kring bij elkaar. Iedereen mag zijn zegje doen over de wedstrijd, en het spel. Zo werkt het in een zelfsturend team. Maar wat moet je zeggen na zo’n gedrocht van een partij, een wedstrijd die binnen vijf kwartier is beslist? ,,De scherpte was er niet. Bij iedereen’’, vat passer-loper Jonas Mulder zijn bijdrage samen. ,,Misschien hebben we wel een woensdagavond-syndroom, want tegen Dynamo speelden we doordeweeks ook al zo slecht.’’

Lees hier het hele artikel op Stentor.nl.

Foto’s: Brian Cleton


Terug naar nieuws overzicht


Business Club