24|03

Heren 2 kampioen Topdivisie

Dat Heren 2 kampioen zou worden, was geen verrassing meer, maar dat dat gisteren al gebeurde was wel bijzonder. De credits hiervoor gaan naar Volley Tilburg, dat in eigen huis runner-up VV Utrecht met 3-0 wist te verslaan.

Heren 2 kampioen Topdivisie

Heren 2 had zelf reeds in de namiddag Spaarnestad over de knie gelegd met 3-0 (14, 19, 21) en dus is nu al het kampioenschap binnen. Dat betekent tevens promotie naar de nieuwe Superdivisie én dat er gestreden gaat worden om het Amateur Landskampioenschap van Nederland.

Dat gaat op zaterdag 20 april gespeeld worden tegen de winnaar van de andere Topdivisie. Waarschijnlijk wordt dat Sudosa-Desto, maar de mannen van VC Sneek maken ook nog een kansje. Ook is er een gerede kans dat de wedstrijd in De Basis gespeeld wordt, maar dat is nog niet zeker.

Hoe dan ook, voor nu van harte gefeliciteerd. Gisteravond volgden de spelers van Heren 2 via een livestream het slot van de wedstrijd Tilburg versus Utrecht, dat met 32-30 in de laatste set eindigde. Daarna was Heren 2 kampioen. Hier kun je dat moment nog eens bekijken.

 

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club