28|06

Hoek en Blok verlengt sponsoring Sliedrecht Sport

Hoek en Blok en Sliedrecht Sport hebben hun sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Als stersponsor siert ook de komende seizoenen het logo van het in Sliedrecht en Barendrecht gevestigde kantoor het shirt van Dames 1.

Hoek en Blok verlengt sponsoring Sliedrecht Sport

Namens de directie van Hoek en Blok, ondertekent Ad Riebergen, onder toeziend oog van Dames 1-aanwinst Vera Mulder, de hernieuwde samenwerking.

Hoek en Blok is sinds 1990 in Sliedrecht gevestigd en telt inmiddels meer dan 150 medewerkers, verdeeld over de twee vestigingen. Het kantoor ontzorgt MKB-bedrijven door alle niet-kernactiviteiten uit handen te nemen, variërend van juridische zaken tot aan ICT en HRM en van accountancy en financiering tot aan fiscale ondersteuning. Hierdoor biedt Hoek en Blok rust en ruimte, zodat bedrijven zich kunnen focussen op het ondernemen.

Naast één van de belangrijkste stersponsoren, ondersteunt Hoek en Blok ook de Europese aspiraties van de Sliedrechtse landskampioen. “Wij zijn erg gelukkig met de steun van Hoek en Blok”, aldus Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport. “Door bedrijven als zij kunnen we op topniveau blijven meestrijden om de prijzen en leveren ze een belangrijke bijdrage aan het sportklimaat in Sliedrecht.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club