16|04

In mei beginnen de beachvolley trainingen weer. Schrijf je in!

In mei 2024 start Sliedrecht Sport weer met de speciale Beachvolleybal Trainingen op de beachvelden bij sporthal De Basis. Deelname is mogelijk voor jeugd en senioren die de fijne kneepjes en technieken van het beachvolleybal (verder) willen leren. Deze ervaring kun je bijvoorbeeld gebruiken om aan (Nevobo) beachvolleybaltoernooien mee te doen.

In mei beginnen de beachvolley trainingen weer. Schrijf je in!

De trainingsdagen en -tijden zijn als volgt:

De trainingen gaan alleen door bij voldoende animo. De indeling is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het niveau.

 

Investering
De investering voor de Beachvolleybal Trainingen zijn:

Ben je nog geen lid van Sliedrecht Sport, dan vragen we je Sliedrecht Sport Beach lid te worden. De contributie hiervoor bedraagt voor jeugd 55 euro per seizoen en voor senioren 66 euro voor per seizoen. De gebruikelijke inschrijfkosten zullen hiervoor niet in rekening gebracht worden.

Alle Sliedrecht Sport (Beach) leden krijgen de mogelijkheid om tijdens het beachseizoen ook buiten trainingen om een beachveld reserveren.

Inschrijven
Schrijf je snel, maar uiterlijk 25 april, in voor de beachtrainingen zodat we voldoende tijd hebben om de groepen samen te stellen.

Inschrijven kan via dit formulier


Terug naar nieuws overzicht


Business Club