07|02

INBISCO bij Business Club Sliedrecht Sport

INBISCO Management Systems heeft zich aangesloten bij de Business Club van Sliedrecht Sport. Na de dip van corona is de groep van sponsoren rond de volleybalvereniging weer snel stijgende. De Business Club telt inmiddels bijna 90 leden.

INBISCO bij Business Club Sliedrecht Sport

INBISCO staat internationaal bekend als koploper op het gebied van managementsystemen met de focus op process-, quality-, safety- en/of risk management. Het door hen ontwikkelde QHSE-systeem stimuleert een uniforme werkwijze binnen organisaties, met balans tussen veiligheid, kwaliteit en milieu.

Kracht van de regio
Het van oorsprong Sliedrechtse IT-bedrijf is inmiddels in 34 landen vertegenwoordigd, maar richt zich ook zeker nog op de Drechtsteden. “Als echte Sliedrechtse geloof ik in de kracht van deze regio”, aldus Maureen de Raad, manager HR & Finance en security officer van INBISCO. “Er zijn hier veel florerende initiatieven, verenigingen en samenwerkingsverbanden. We zijn trots om, onder andere, als sponsor van Sliedrecht Sport hieraan te kunnen bijdragen.”

Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport: “Met INBISCO is wederom een Sliedrechts bedrijf toegetreden tot onze Business Club. Dat waarderen we zeer! De passie voor sport, het onderhouden van relaties en het streven naar topprestaties verbindt ons.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club