03|04

Inschrijving KroonVisserCup geopend

Op 29 augustus 2020 wordt, onder Corona-voorbehoud, alweer de negende editie van de KroonVisserCup georganiseerd. Inmiddels is dit voorbereidingstoernooi uitgegroeid tot het grootste van Nederland, waarbij jaarlijks de top van het (inter)nationale mannenvolleybal aanwezig is. De inschrijving is geopend en de eerste vijftien aanmeldingen zijn reeds binnen!

Inschrijving KroonVisserCup geopend

Alle herenteams uit de Ere-, Top- en eerste divisies zijn van harte uitgenodigd op ons jaarlijkse voorbereidingstoernooi. Traditiegetrouw doen er ook altijd enkele buitenlandse teams mee van een gelijkwaardig niveau.

De inschrijvingen tot nu toe zijn: Sliedrecht Sport 1, Sliedrecht Sport 2, Amigos Zoersel (B), Rabobank Orion 2, Peelpush, Compaen, Inter Rijswijk 1, Inter Rijswijk 2, NVC, Volley Tilburg, HLB van Daal, VCN en Madjoe.

Net als vorig jaar is 32 het maximaal aantal teams dat kan deelnemen. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en minimaliseren de reistijd tussen de twee sporthallen.

De kosten voor dit prachtige evenement zijn slechts 50 euro per team. Hiervoor krijgen de teams:

Inschrijvingen mogen naar Roy Kroon.

De dag zal van ongeveer 12.00 tot 21.00 uur bol staan van topvolleybal, waarbij teams zelf kunnen aangeven in welk tijdvak (vroeg, laat, wel of geen wedstrijden rust?) ze willen spelen. Ook kunnen ze weer aangeven tegen welke teams je liever niet zou spelen, omdat je deze bijvoorbeeld al elders in de voorbereiding tegenkomt.

De toegang vrij is voor publiek. Een prachtige kans om de crème de la crème van het nationale volleybal te zien acteren in Sliedrecht. Mooi om te analyseren, waar iedereen – enkele weken voor de competitiestart – staat en hoe de verhoudingen liggen. Ook mooi om vele bekenden en volleybalvrienden weer eens te spreken na de zomervakantie.

Volleybal leeft in Sliedrecht en op 29 augustus zitten de echte liefhebbers likkebaardend op de tribunes in De Stoep en De Basis.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club