04|02

Inschrijving supportersbussen Sliedrecht Sport naar finale Beker geopend

Voor Dames 1 van Sliedrecht Sport is de tweede prijs van het seizoen in zicht. Op zondag 17 februari is Apollo 8 uit Borne de tegenstander in de Bekerfinale Volleybal in Zwolle. Om de mogelijke prolongatie van deze prijs live mee te maken, organiseert Sliedrecht Sport een fanreis.

Inschrijving supportersbussen Sliedrecht Sport naar finale Beker geopend

Om 13.45 uur vertrekken de comfortabele touringcars van Verschoor Reizen bij De Basis. Vanaf 16.00 uur wordt er gespeeld in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Een half uur na het einde van de prijsuitreiking vertrekken de bussen weer terug naar Sliedrecht. Aanmelden kan tot en met donderdag 14 februari 2019 (14:00 uur) via busreis@sliedrechtsport.nl. De kosten bedragen slechts 15 euro per persoon voor vervoer heen en weer. Sliedrecht Sport-fans krijgen ook nog eens korting op de entreetickets. Meer info staat op de website van Sliedrecht Sport.

Topprestatie
Na de winst van de Supercup, aan het begin van de competitie, zou de Beker de tweede prijs voor de damesselectie van Sliedrecht Sport worden dit seizoen. Daarmee is het blauw-witte team hard op weg om de topprestatie van vorig seizoen (de triple: Supercup, Beker én landskampioenschap) te evenaren.

Foto
Lukt het Dames 1 van Sliedrecht om de Bekerwinst te prolongeren? (foto: Pim Waslander)


Terug naar nieuws overzicht


Business Club