28|12

Jeugdselecties strijden bij toernooien Dynamo en St. Anthonis

De Sliedrechtse jeugdselecties strijden vandaag, in voorbereiding op het NOJK, op de Internationale Jeugdtoernooien van Dynamo en St. Anthonis. Het toernooi in Apeldoorn begon gisteren al. De resultaten zijn daar erg goed. Al onze vijf selecties zijn door naar de 'kampioenspoules' en strijden dus de tweede dag, vandaag, mee om de plekken in de halve finales op zondag.

Jeugdselecties strijden bij toernooien Dynamo en St. Anthonis

De Meisjes D-selectie strijdt vandaag in St. Anthonis

Foto’s Dynamo: Roel Ubels

Aan het Dynamo toernooi in Apeldoorn doen zo’n zestig teams mee van over de gehele wereld. Van Lycurgus uit Groningen tot aan VC Spaarnestad uit Noord-Holland, maar ook uit Canada, de Verenigde Staten, Zwitserland, Rusland, Denemarken en Duitsland.

 

In voorbereiding op de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen hebben wij vijf jeugdselecties afgevaardigd: Jongens A en B en Meisjes A, B en C. Alle teams werden op de poulewedstrijden op de eerste dag eerste van hun poule, dan wel de best gekwalificeerde tweede, zodat alle teams door zijn naar de ‘kampioenspoules’ op zaterdag.

Hierin wordt weer in een poulesysteem gespeeld om te bepalen wie zich plaatsen voor de halve finales die zondag gespeeld worden.

De D-selecties (onder 12 jaar) Jongens en Meisjes zijn vandaag bij St. Athonis om zich op het toernooi aldaar voor te bereiden op het NOJK. En voor de rest van de club is er vandaag natuurlijk het oergezellige Oliebollentoernooi in De Basis.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club