14|02

Langer Werken met Passie bij Sliedrecht Sport

Gertjan van Ravenswaaij, directeur-eigenaar van Werken met Passie, heeft het sponsorcontract met Sliedrecht Sport verlengd. Tijdens de laatste, drukke editie van de VrijMiBo in het Bankie werd de nieuwe samenwerkingsovereenkomst bekrachtigd.

Langer Werken met Passie bij Sliedrecht Sport

Werken met Passie is het detacheringsbureau; tegenwoordig gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en daarvoor in good old Sliedrecht.

Gertjan: “Bij Werken met Passie in Hardinxveld bemiddelen en detacheren we om jou optimaal te positioneren, zowel lokaal als daarbuiten. Dit is onze passie en langdurige specialiteit. We baseren ons op jouw talenten – jouw vaardigheden en ambities. Onze aanpak gaat verder dan een lijst met beschikbare functies, zoals gebruikelijk bij traditionele uitzendbureaus. Met onze persoonlijke aanpak halen we het beste in jou naar boven en zorgen we voor professioneel welzijn. We plannen een gesprek, bij ons op kantoor of een locatie die jou uitkomt in de regio van Hardinxveld. Zo achterhalen we jouw werkelijke behoeften in een baan. Ons doel is jou op de juiste plek te brengen.”

Ook interesse in de Business Club van Sliedrecht Sport, dan wel mogelijkheden om promotie te maken voor jouw bedrijf? Neem contact op met sponsoring@sliedrechtsport.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club